Mennyire gaz ez?
Figyelt kérdés
Szoval a Csalad utcai rendeloben szeretnem vinni a kutyamat Varga Jozsefhez. Allitolag nagyon dragan dolgozik, igy hat azt gondoltam betelefonalnek a rendelobe es megkerdeznem, hogy egy hasi es szivultrahang mennyibe kerul, illetve a kutyus allapota alapjan ott helyben arajanlatot kernek a mutetre (fogkoleszedes+a fuleben van egy szovetburjanzas talyoggal+esetleg ivartalanitas egyben de ez nem biztos, lehet majd kulon csinaltatjuk, hogy ne legyen sok sebe). Ez igy nagyon csoro dolog, hogy telefonon megkerdeznem az UH arat?:(2020. nov. 30. 08:40
1/11 A kérdező kommentje:
Rendelobe*
2020. nov. 30. 08:41
2/11 anonim válasza:
Miért lenne az? Egyáltalán nem gáz, kérdezz rá nyugodtan.
3/11 anonim válasza:
Dehogy az!
Bármi van én is megkérdezem előtte, mert tudod mindennek van egy határa. Ettől ha olcsó se biztos, hogy kókler mert ugye vidéken nem lehet annyi, mint Pesten.
4/11 anonim válasza:
+ egyébként 10-15 eft köré tippelem
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen nektek! :) Akkor rendben, megejtek egy telefont elotte. Nem a draga munkadijt nezem en sem elsosorban, a Lehel korhazban is piszok dragan dolgoznak, megis nekunk is es az osszes ismerosunknek borzalmas tapasztalataink vannak. Jozsefrol pedig legendak keringenek, hogy milyen jo orvos, de meg gondolkozom a cityvet-en is, roluk is eddig csak jot olvastam :)
2020. nov. 30. 09:23
6/11 anonim válasza:
Ez így teljesen rendben van. De ne várj tőle túl sokat, nézz jól a körmükre, és ne hagyd magára az állatod, ha nem feltétlenül szükséges. Szakmailag nagyon tudnak, de egy futószalag az egész, sok a "haver", így ha nincs protekciód, a te kutyád könnyen a "futottak még" kategóriába kerül majd.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolso, ezt a Csalad utcara erted, vagy a cityvet-es orvosokra?
2020. nov. 30. 10:00
8/11 anonim válasza:
6-os vagyok: a Család utcára, sajnos:(
9/11 A kérdező kommentje:
Huha, nagyon koszonom, hogy elmondtad az oszintet! Tobb helyen is olvastam ezt miota irtal, utananeztem :( Szerintem akkor a nyero a belvarosi rendelo lesz, a legjobbat szeretnem a kutyusomnak.
2020. nov. 30. 11:32
10/11 anonim válasza:
A Család u. nem olyan drága, mint a Lehel kórház, de rengetegen vannak mindig, több óra várakozásra számíts. Áraik átlagosak a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!