Yorki nyírásnál mekkora a különbség a test és a lábak szőrhosszában?
Oké, ez nagyon hülyén néz ki ..
Inkább másik kérdésem lenne. Mennyire gáz, ha én mindenhol egyformára tolom neki? Én mondjuk másfél cm-re.
Köszi. Igen, a farkán hagynék kisebb zászlót, azt leollóznám csak, a pofiját is minél rövidebbre, mert ahogy szimatol mindig tiszta mocsok.
Még pici, nem voltunk sose kozmetikusnál, de előző kutyám(bár ő nem yorki volt) én nyírtam, megpróbálnám őt is. Nézegettem fazonokat, legtöbbet ezt a lábon hosszúra hagyottat látom, de olyan, mintha szoknyája lenne, tök hülyén néz ki szerintem. De elnézést, ha valakinek ez tetszik.
Szóval olyat eg nem látok sehol, hogy egyforma hosszú az egész a lábon és a testen is, csak a farka és a pofija más téma. Lehet, hogy nem "illene" ilyenre nyírni?
Köszi.
Igen, kb 1,5-2 vagy 3 cm-re tolnám, nem szeretném nagyon "kopaszra", szeretem, ha van vakargatnivaló rajta:D
De a lényeg, hogy nem-e néz ki nagyon gázosan, ha a farkán és pofiján kívül(amit formára ollóznék) mindenhol máshoz egyenletes, egyforma hosszúságú lenne. Vagy hagyjak-e neki "nadrágot" a lábacskáin.
A fésülgetés nem gond.
Gázosan talán akkor nézne ki, ha ollóval itt-ott belenyesegetnél.
Olyanra nyírod, amilyen neked tetszik.
Ha nem tetszik , ahogy éppen megformáztad, kis idő múlva nyírod másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!