Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kutya az anyjával...

Ha egy kutya az anyjával marad egész életében, akkor is elfelejti hogy ők rokonok?

Figyelt kérdés
Ettől másmilyen lesz egy falka vagy pont ez a természetesebb és nem az hogy vadidegen kutyákat raknak össze?
2010. aug. 11. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, elfelejtik

ugyanugy fognak viselkedni egymással mitha 2 máshonnan származó állat lenne

2010. aug. 11. 13:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2010. aug. 11. 13:26
 3/11 anonim válasza:
59%

Sziasztok! :)

Ha egy kutya az anyjával marad egész életében, akkor is elfelejti hogy rokonok? Igen, elfelejtik. A kutyák világában nincs olyan hogy ez az én öcsém, húgom, bátyám, nővérem, anyám, apám, ezért nem közösülök vele. A kutyák a saját anyjukkal, testvéreikkel is párosulnak ha arra kerül a sor. Ezt hívom fajfenntartási akciónak. Nekik nem lényeg, csak legyen egy nőstény közelében egy hím, és a hím közelében egy nőstény, hogy tudjanak párosodni. Elég undorító dolog, de ez van. :)

Remélem hasznos volt a neked szánt tanácsom. :D

Üdv:Zoli 1996.02.19! ;)))

2010. aug. 11. 13:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó és senki nem beszélt párzásról még csak eszembe sem jutott. Nem erre voltam kiváncsi, mert eddig is tudtam hogy párzanak rokonnal is. Különben is szuka kutyákról van szó, sőt ivartalanítva is vannak.
2010. aug. 11. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, elfelejtik. Nekem 2 szukám volt, egy 10 éves fehér, és egy 12 éves fekete puli. A fehér volt a fekete kölyke, a fehér most pusztult el májusban. :( Ragaszkodott az anyjához, de szerintem csak azért mert összeszoktak. A macska is "elhajtja" a kölykeit, ha már nem akarja szoptatni őket. Szerintem így lehet a kutyáknál is. :)

2010. aug. 11. 14:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Hm ő sosem "hajtotta" el, csak annyi hogy nem engedte szopni amikor nagy volt, de együtt voltak mindig. Úgy fogadtuk be hogy kicsi kölykei voltak és az egyiket megtartottuk vele.
2010. aug. 11. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így értettem, azért tettem idézőjelbe. A macskák fújnak ilyenkor gyakran a kicsire. Kutyát láttam én már morogni is, de a kiskutya ilyenkor érti miről van szó. :)
2010. aug. 11. 14:56
 8/11 anonim válasza:
26%

Kérdező! Ne te légy felháborodva! Értelmetlen az amit csinálsz. Ha tudtad, hogy egy kutya például az anyjával is párosodik, miért kérdezted azt, hogy a kutyák emlékszenek-e arra hogy ki az anyjuk akkor, ha egész életükben együtt vannak? Ha azt tudtad, hogy párosodik egy kutya a saját anyjával is, akkor azt is tudnod kellene hogy elfelejtik azt hogy ki az anyjuk, apjuk, meg egyéb hozzátartozó...Vagy te párosodnál az anyáddal ?

Zoli 1996.02.19 vagyok. :)

2010. aug. 11. 17:06
 9/11 Akiteki ***** válasza:
Elvileg elfelejtik. Gyakorlatilag az egy éves kutyámat ha elviszem valahova, az anyja ott aggódik a kapu előtt, amíg haza nem érünk.
2010. aug. 11. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Zoli, te 14 évesen ekkora ész vagy? Meg mi ez az egész születési dátum kiírás? Senki nem kíváncsi rá, na mindegy. Csak szemet szúrt, hogy próbálod osztani az észt.

Nekem is a fehér pulim mindig vinnyogott, ha az anyját vittük valahová, még ha csak sétálni akkor is. Bezzeg mikor ő elpusztult, az anyja nem is kereste szinte. Ugyanúgy viselkedett. Fordítva a másik kutyám belebetegedett volna...érdekes ez, de szerintem csak amiatt lehet, hogy nagyon összeszoktak. :)

2010. aug. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!