Ha egy kutya az anyjával marad egész életében, akkor is elfelejti hogy ők rokonok?
igen, elfelejtik
ugyanugy fognak viselkedni egymással mitha 2 máshonnan származó állat lenne
Sziasztok! :)
Ha egy kutya az anyjával marad egész életében, akkor is elfelejti hogy rokonok? Igen, elfelejtik. A kutyák világában nincs olyan hogy ez az én öcsém, húgom, bátyám, nővérem, anyám, apám, ezért nem közösülök vele. A kutyák a saját anyjukkal, testvéreikkel is párosulnak ha arra kerül a sor. Ezt hívom fajfenntartási akciónak. Nekik nem lényeg, csak legyen egy nőstény közelében egy hím, és a hím közelében egy nőstény, hogy tudjanak párosodni. Elég undorító dolog, de ez van. :)
Remélem hasznos volt a neked szánt tanácsom. :D
Üdv:Zoli 1996.02.19! ;)))
Szia!
Igen, elfelejtik. Nekem 2 szukám volt, egy 10 éves fehér, és egy 12 éves fekete puli. A fehér volt a fekete kölyke, a fehér most pusztult el májusban. :( Ragaszkodott az anyjához, de szerintem csak azért mert összeszoktak. A macska is "elhajtja" a kölykeit, ha már nem akarja szoptatni őket. Szerintem így lehet a kutyáknál is. :)
Kérdező! Ne te légy felháborodva! Értelmetlen az amit csinálsz. Ha tudtad, hogy egy kutya például az anyjával is párosodik, miért kérdezted azt, hogy a kutyák emlékszenek-e arra hogy ki az anyjuk akkor, ha egész életükben együtt vannak? Ha azt tudtad, hogy párosodik egy kutya a saját anyjával is, akkor azt is tudnod kellene hogy elfelejtik azt hogy ki az anyjuk, apjuk, meg egyéb hozzátartozó...Vagy te párosodnál az anyáddal ?
Zoli 1996.02.19 vagyok. :)
Zoli, te 14 évesen ekkora ész vagy? Meg mi ez az egész születési dátum kiírás? Senki nem kíváncsi rá, na mindegy. Csak szemet szúrt, hogy próbálod osztani az észt.
Nekem is a fehér pulim mindig vinnyogott, ha az anyját vittük valahová, még ha csak sétálni akkor is. Bezzeg mikor ő elpusztult, az anyja nem is kereste szinte. Ugyanúgy viselkedett. Fordítva a másik kutyám belebetegedett volna...érdekes ez, de szerintem csak amiatt lehet, hogy nagyon összeszoktak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!