Budapesten hol van készleten sok kutyaruha?
Emberruhabol alakits at. Vannak a sportra szant okosruhazatok. Nekunk bevalt.
A vasarolt nekunk pl nem jo meretben sose. Vagy az anyag igenytelen. Nem szel es esoallo illetve nem lelegzik. Vagytul vekony es tepheto. Mar feladtam.
4-es: gondoltam mar bordzsekire a kutyan. Miert ne? Ha jo lenne ra meretben,raadnam. (Nem tudom atszabni konnyen.
Nekem is olyan volt,h rendeltem egy jo kis kutaoveralt. Amikor raporobtam,lattam,h egy torzskonyves magyar agar merete. (Ezt leirhattak volna...) Enyemre mellben jo volt(kicsit nagyobb lehetett volna-amstaff) Aztan neztem,h at kene szabnom. Felidegesedtem,h 16. 000 huf-ert nekem kell kezzel varrogatni,aztan lesoportem a szoroktol osszehajtogattam es tisztan visszakuldtem. :/
Azota polokra varrtam elore vastag gumiszalagot(nem gombolom a kutyan..) . Volt polo,amit csak alul kivagtam a kukija helyen es felkotoztem a hatan a maradekot,h a farokig fedje a derekat.
Van gyerek sport vizlepergeto pufidzsekije gyerekmeretben. Alul kivagtam es bevarrtam kezzel. Gumikotellel kihuzom es a hatan osszekspcsolom hatizsakcsattal.
Azért egy bördzsekit beáldozni nem olcsó mulatság, már ha igazi bőr. :-)
Én babazoknit vettem a kutyámnak lábsérülés miatt, illetve azért, hogy ne nyalogassa le a mancskrémet, ha bekenem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!