Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan kutyatáp, ami tényleg...

Olyan kutyatáp, ami tényleg hasznos, van benne fehérje és vitamin, és meg is eszi a kutya?

Figyelt kérdés

Adunk húsos jellegű maradékot kutyánknak, mellette eszeget nyers húst is (csirke, tudom nem szabadna, de probléma nélkül megrágcsálja), és kap tápot is vegyesen, csak azt nem annyira szereti (én se szeretném) ami most van, vmi noname...

Normális tápra szeretném ráállítani, a még általa emészthető maradék (mielőtt még: nem moslék, nem disznó Ő!) megtartása mellett. Amolyan "falusi" kutyatartás.

Anno Happy Dog-ot vettem neki próbaképp, azt szerette, de az 1000 Ft / kg-os ára kicsit elriasztó. Nem tudok annyit rászánni. (jön majd a komment, aki kutyát akar az fizessen... jaj... csak én nem pudlitartó típus vagyok, aki kabátkát meg zoknicskát ad rá)

Ezért nézegettem 5-600 Ft / kg-os árakon, az még belefér a keretbe, de nem tudom melyik lenne megfelelő. Pedigree-ről jókat írnak, 15 kg-os jó árban van.

Májusi kutyó, közepes testű lesz, vizsla-labrador jellegű, keverék de nagyon értelmes.

2020. nov. 25. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is házi koszt + táp kombóban nyomom az agaram már tíz éve és még mindig egy gepárd . Brit prémiummal kezdtem, majd majdnem kétszeresére drágult. Váltottam josera economy 20 kg-ra, olykor már 6000-ért ingyen szállítással hozzájutottam. Erre már az is csak 15 kilós és Josidog Economy néven fut 7-8 ezerért, de még így is bőven megéri.
2020. nov. 26. 14:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Na végül Brit Premium lett belőle, viszonylag normális áron van, jó összetétellel, sokan dícsérik.

Vacilláltam Josera Kids és e között, de előbbi lett.

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.

2020. nov. 27. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kettes!

Ez így azért nem igaz. Nálunk pl a Happy Dog az egyetlen, amitől nincs hasmenése a kutyának, pedig az összes hiper-szuper tápot végigpróbáltuk...

2020. dec. 14. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!