Baj, ha most a kutyám kb 2 hétig macskatápot fog enni?
Ma fogyott el a tápja és most eléggé pénz szűkében vagyunk. Viszont van a cicáknak egy régebbi tápjuk, amit nagyon nem ettek, ezért félreraktam ilyen időkre, viszont most a kutyusnak jönne jól. Carnilove márka, szóval jobb, mintha tescos kutyatápot vennék erre a két hétre neki, szerintem. Viszont egy hónapja lejárt a szavija :/
Mi legyen akkor most? Lehet baja tőle?
Nekem azt mondta az ebrendész mikor elhoztam tőle a kutyámat, hogy soha semmilyen körülmények között ne engedjem hogy beleegyen a macskáim kajájába. Nem fejtette ki hogy miért, én meg nem firtattam, de betartom azóta is.
Csak arra tudok tippelni hogy a hozzáadott taurin miatt amit a macskák nem tudnak előállítani maguknak, a kutya pedig előállítja, így talán túl sok lenne a szervezetében ha macskatápot enne.
Oké, főtt rizzsel keverve kapja akkor holnaptól.
Az én kutyám imádja a halat(meg a tejet is, ő kicsit cicás). A táp a kölyök változat amúgy, lazac-pulyka húsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!