Hogy hozzam vissza?
1 éve tavaly nyáron az ALKOHOLISTA apám (akit utálok apámnak nevezni)
elhozott egy amstaff keveréket (Kirát) rossz körülmények közül, Kirának az alsó álkacspáról a hús le volt tépve, le is volt fogyva, megkapta a szükséges ellátásokat majd apámhoz került, egy ideig jól bánt vele majd kezdőttek a bajok... mint pl. részegen ijeszgette, mindenért lecseszte és volt, olyan is amit saját szememmel láttam, hogy, ha a kutya félt oda menni, ha hívta akkor a bőrénél fogva húzta oda, ez az elmebeteg tudta hogy a kutya fél a hangos zajoktól erre bele fújt valami hülye sípba, a kutya az én szobámba menekült de ez a rohadék fújta továbbra is a sípot és röhögött, nem érdekelte, hogy a kutya reszket a félelemtől... de ez csak pár kegyetlen tette a sok közül amit ő viccesnek tart... a kutya 3x-4x szökött el tőle (az összes alkalommal azt mondta apám, hogy "kitömi" ha vissza kerül hozzá, ami annyit jelent, hogy valószínüleg megveri\megüti) legutóbb mikor megszökött tőle hozzánk menekült, ott tutult a lépcsőház előtt, csak mi nyaralni voltunk, de annyira bánom, hogy nem vihettem be szegényt.. az állatvédők mentek el érte majd apám elment érte a menhelyre ahová vitték és vissza vette magához, eltelt pár nap majd messengeren küldött egy üzenetet (amit bizonyítani is tudok) hogy nekem adja a Kirát mert úgyis elszökik tőle, én azon nyomban mentem érte és hoztam el, nagyon örültem, de csak pár hétig volt nálunk, utána jöttek a kifogások, hogy csak pár napra vinné el, majd elkezdett minket "besározni" hogy rossz dolga van nálunk és hogy több órára egyedül hagyjuk ( mert anyám nem dolgozik illegálisan ahogy ő én meg tanuló vagyok tehát muszály pár órára otthon hagyni a másik kutyánkkal) majd volt egy időszak mikor néha nálam, néha nála volt, aztán arra lettem figyelmes, hogy egyre többet van nála és alig akarja visszaadni, de ha ő csettint eggyet és azt mondja, hogy elviszi a kutyát akkor oda kellett adni, majd közölte velem, hogy rossz döntést hozott és mégis vissza veszi a Kirát, én csak azért féltem szegényt (a borzalmas bánásmódon kivül) hogy, egyszer már pároztatta a mamámék benga nagy kutyájával amiből kölykök születtek, de Kíra nagyon rosszul viselte a szülést... csont soványra lefogyott, az alsó állkapcsán a hús mégjobban szétjött, a pincébe volt lezárva egy lánchoz kötve, egy koszos szivacs volt a fekhelye, kaját kapott de nem volt étvágya és a szája miatt amiből már folyott a genny nem tudodtt enni, miután széttépődött a szája megint arra rá csak 3 napra lett elvive állatorvoshoz mikor már kriminális volt a helyzet, elment az élet kedve TELJES mértékben! Depressziós volt! De nagy nehezen sikerült átvészelnie, de utána is még egy csomó ideig le volt fogyva, nálunk szedett fel jó pár kg-t, apám mondta, hogy tavasszal újra pároztatni akarja, de szerintem abba már bele pusztulna! Most is itt van nálam a Kíra, itt szuszog mellettem, de holnap elviszi... már most bekönnyeztem, kérlek segítsetek!!!!! Mit lehet ez ügyben tenni?? Hogy nálam maradhasson? Az a gond, hogy kicsit pénzügyileg is apámra vagyunk utalva, de légyszíves adjatok tanácsot, megköszönném!🙏🏿
Hát én biztos nem hagynám, hogy elvigye. Zárd be a házat, ne engedd be. Ha tényleg meg vagytok szorulva próbálj meg valami diákmunkát keresni. Szerintem a legfontosabb most egy ivartalanitas lenne fontos a kutyának, hogy ne tudja az apád többet szaporítani ha valahogy vissza jutna hozzá. Ha az apád nagyon kekeckedik kérj távoltartási végzést, és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az ilyen nem apa.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!