2 kérdés:1. Hol tudok olcsón border colliet szerezni? 2. Hány éves korában kezdhetem majd el a külömbőző akadályokat:
Figyelt kérdés
Már van tapasztalatom tanításban szóval ne írjatok olyat hogy viddel el kutyasuliba!!!2010. aug. 11. 08:04
11/12 anonim válasza:
80 ezertől kezdődik normális tenyésztőnél egy border, és ez még az olcsó kategória. De tudok neked olyan helyet mondani, ahol 200 ezerért kapsz. Vehetsz olcsót, persze, aztán majd imádkozz, hogy jó legyen az idegrendszere, ne legyen dp-s és ne vakuljon meg. Ugyanis jó pár genetikailag öröklődő betegség terheli a fajtát, amit csak a szülők szűrésével lehet kizárni. A minőségi kiskutya pedig elsősorban a GARANTÁLT egészséget jelenti. A szűrések drágák, azért drága az olyan kölyök, akinek szűrtek a szülei. Többek között.
12/12 anonim válasza:
Ja nem szóljunk bele mikor ezt kérdezed!na m1 !!!Én is láttam azt a részt a póráz 2 végéből csak 1 éves kortól lehet kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!