Vettem prémium tápot, de a kutyusom alig akarja megenni (szárazkaja). Ezért arra gondoltam hogyha lefőzök egy leveskockát akkor jobban fogja enni. Szabad neki adni ilyet?
Inkább főzz neki rendes húslevest, ne ilyen szar mű leveskockából.
2020. nov. 23. 09:16
2/11 anonim válasza:
Neked magadnak sem javaslom a leveskocka használatát, de a kutyádnak sem. A száraz táp attól még ugyanaz marad, ha beáztatod bármibe. A leveskockánál már a csapvíz is jobb.
2020. nov. 23. 09:22
3/11 anonim válasza:
A leveskockában só van meg ízfokozó. Ha ilyenekkel kevered a prémium tápot, akkor ennyi erővel valami gagyi olcsó táppal is etethetnéd. Amúgy ha éhes és nincs más, meg fogja enni a száraz tápot.
2020. nov. 23. 09:34
4/11 anonim válasza:
Vegyél csontot, azt főzd több órán át bizseregve, abból lesz jó kis kocsonyás-velős igazi húsízű lé, na azzal önts le, langyosan! De ne úgy, hogy ússzon benne, hanem annyit, ami éppen ellepi.
2020. nov. 23. 09:38
5/11 anonim válasza:
Vagy csak pár kanállal is elég lehet aztán keverd el neki.
2020. nov. 23. 09:39
6/11 anonim válasza:
1-2 kanál konzervet is tehetsz hozzá, jól összedolgozod, hogy mindenhogy bevonja a szaftos a szárazat és tuti megeszi.
Ehhez vehetsz kis 10dekás tégelyes macskakaját is, azoknak van a legjobb illata, annyi nem árt meg neki.
2020. nov. 23. 09:41
7/11 anonim válasza:
Én alapból keverve adom a kettőt, mert a konzerv magában meghajtja, a száraz meg beleszorul.
De a kedvence a csirke farhát, májjal, szívvel, tojással, főtt répával, főtt zellerrel, főtt cukkinivel, főtt barna rizzsel.
Minden hétvégén főzök 4 napi adagot, maradék 3 napon kap tápot konzervvel.
2020. nov. 23. 09:48
8/11 anonim válasza:
7-es, a kutyád több házi kosztot eszik, mint én:))
egyébként mi is főtt csirke farhátat adunk inkább nekik, rizzsel és zöldségekkel összefőzve, kinti kutyák lévén ezt kapják estére, megmelegíti őket kicsit.
amúgy pedig szerintem is inkább konzervvel keverd meg a prémium kutyatápot, minthogy leveskockával ízesítsd. nekünk ugyanilyen helyzet volt a cicánknál, hogy nem akart enni szárazkaját, mi egy kevés párizsit vágtunk a száraz macskatápba, s ezt keresgélve megette a párizsi mellett a bogyókat is.
2020. nov. 23. 10:02
9/11 anonim válasza:
En a premium tap arabol inkabb veszek karajt vagy rostelyost, a csontos reszbol alaplevet fozok, a hust felkockazom, adok hozza egy kis zoldseget meg egy falat barnarizst, rottyantok rajta annyit amennyit a rizs kivan es valojaban a premium tap arabol csinalok neki premium hazi kosztot :)
2020. nov. 23. 11:58
10/11 anonim válasza:
Leveskockával ne.
Vagy rendes húsból, csontból főzött lével (só és fűszerek, leveskocka NÉLKÜL), vagy sima vízzel is felöntheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!