Én 2 havonta vágatom a szőrét, olyankor megfürdeti, levágja a körmét, kitisztitja a fület meg a szemét + viszünk mindig bolha cseppet és rácseppenti.
5500 Ft-ba van ilyenkor.
havonta, de nem vagom, hanem egy grinder van. A mostani kutya nemet juhasz, az elozo labrador volt - soha nem engedtem, hogy a dokinal csipkedjek a kormeiket, mindketto utalja.
A 4. fajta grinderem van. Ezzel havonta leapolom a kormeit; nem szereti, de nem is tiltakozik ellene.
Hja, es ingyen van (miutan megvettem 10 eve a grindert)
En kutyamat az eso mossa es az ut koptatja a kormet. O egy kutya :)
Persze ha belefetreng a vaddiszno szarba akkor bezavarom a Dunaba furdeni, vagy lemosom egy artezi kutnal, de ennel tobb torodest nem igenyel a szore ... igy is mindig megdicserik milyen szep apolt, en meg csak halkan mosolygom rajta.
Én nem pontozok le senkit. :)
Tudom, hogy van olyan kutya, akinek nem szükséges. Egyed függő. Én havonta vágom a karmukat, de mindig csak kicsit, vágás nélkül sem nő meg medve méretűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!