Hogy lehet így bánni egy kiskutyával???
Ma unokatestvérem találkozott egy férfival akinek egy kb. 4 hónapos pitbullja volt. (Egyébként nagyon édes).
De amit mondott és láttam mit csinál, teljesen kiakadtam.
Azt mondta 6 hónapos korába kezdi adni neki a csonterősítőt (ami asszem nem baj), DE!
jövőhéten viszi fül és farok csonkításra az egyik haverjához (akinek semmi állatorvosi végzettsége nincs meg semmi csak nyíssz és ennyi).
Aztán azt mondta hogy 1 éves kort betölti elkezdi ütni meg verni hogy harci kutya legyen.
Most is tanítsa arra hogy harapd meg , csípd meg, pörgeti meg befogja az orrát hogy ne kapjon levegőt.
Nekem ez hihetetlen, hogy lehet így bánni szegény kiskutyával!!!!
Szemetek. A feljelentés szerintem is szóba jöhet.
De amúgy honnan tudod, hogy cuki? Lefényképezte?
15ös, vele volt a kutya onnan tudom.
Nem tudok mit tenni szerintem, én 17 vagyok szüleim pedig ilyenekre magasrol tojnak.
Fhuu emberek szövegértés!!!
Az unokatestvérem találkozott vele, én pedig az unokatestvéremmel voltam mikor ők találkoztak és ez a csávó az unokatesómnak mesélte hogy mit fog csinálni a kutyával de mivel én ott voltam melletük ezért hallottam.
"Ma unokatestvérem találkozott"
Ki akarsz bújni a felelősség alól.
Inkább jelentsétek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!