Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyának?Rán...

Mi lehet a baja a kutyának?Rángatózik fel se áll a lábára. És a rohamok 10 percenként jelentkeznek és 1 percig tartanak.

Figyelt kérdés
Ha valakinek Ilyen előfordult esetleg orvos kérem írjon és adjon tanácsokat.

2020. nov. 21. 15:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Hétvégi kamu menü.
2020. nov. 21. 17:33
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Az a baja, hogy ide írogatsz és nem dokit keresel.
2020. nov. 21. 20:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek a körülményeket 4- segítünk a kutyának orvos mind bezárt és semelyik orvos nem vette fel a telefont se hogy segítsen szóval lehet hisztériázni akkor se veszik fel a telefont.
2020. nov. 21. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azóta is folyamatosan rohama van? Mennyi idős a kutya? Ha epilepszia, akkor nem tudsz tenni semmit, az orvoson kívül, aki ír fel gyógyszert. Roham alatt ne piszkáld a kutyát. Az a baj, hogy minden egyes roham gyengíti a szívét. Holnap mindenképp vidd orvoshoz, ha túléli. Ha van kérdésed, szívesen segítek, nekem is epilepsziás a kutyám.
2020. nov. 21. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Talán ebben az esetben nem telefonálgatni kéne, hanem beülni az autóba (ha nincs akkor taxiba, én is így tettem mikor baj volt, egy másik megyébe kellett vele menni) és elmenni valamelyik állatkórházba, azok ugyanis mindig nyitva vannak.

Sőt, olyan állatkórház is van az országban akiknek van mentőautójuk, ha szól nekik az ember akkor mennek és viszik a kórházba az állatot.

Én is úgy gondolom ahogy a négyes írta, hogy aki ilyenkor kifogásokat keres, annak valójában az a baja hogy nem akar pénzt költeni a beteg állatára, nem olyan fontos neki hogy azonnali megoldást találjon. Inkább végignézi a szenvedéseit és a haláltusáját, csak költeni ne kelljen rá.

2020. nov. 21. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Irtam privatot.
2020. nov. 22. 01:51
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező felőlem hisztizhetsz, csak nincs igazad. A 23.-i hosszú hétvégén ismerősöm kutyájánál megindult a szülés, innen Miskolcról Debrecenig vitték éjjel fél 1-kor a kutyát sürgősségi műtétre. Ők meg tudták oldani, érdekes nem? Ők is vagy 50 telefonszámot felhívtak előtte, hol tudják fogadni őket.
2020. nov. 22. 08:51
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk ha irtal volna helyseget, rogton kiderul volna a turpissag. :) Debrecenben pl mindig minden korulmenyek kozott fogadnak valahol, ha esik, ha fuj, ha ejfel van, ha karacsony. Segithettunk is volna, de te lexartad. Gondolom ugy vallaltal kutyat hogy orvos nincs fel órás kozelben, autotok meg plane, hogy vigyétek valahova. Felelos allattartas. Ha meg van autotok, akkor siman csak allatkinzo vagy.
2020. nov. 22. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus?
2020. nov. 22. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!