Ti adnátok egy ilyen jelentkezőnek kiskutyát vagy nem? Miért nem?
- közepes testű kiskutyát szeretnék örökbefogadni
- 2 6 éves kislány mellé
- világéletemben voltak már kutyáim, a lányaim sétáltattak és játszottak nagytestű kutyával
- nagy kert
- minden hétvégén turázunk
- minden napot szinte az udvaron töltünk, télen is!
- saját helyet tudnánk neki biztosítani, de amúgy mindig szabadon lenne
- Sétálni később futni is eljárnánk
Már kb a 10. kiskutyával utasítják vissza, teljesen el van keseredve, én pedig még jobban megutáltam a menhelyeket.
4-es téged mivel utasítottak el? Miben nem feleltél meg?
5-ös, ha jól sikerült értelmeznem, nem a gyerekeknek lesz, hanem a családnak. Az anyuka is él-hal már egy kutyáért, a gyerekeknek meg olyan jó társ lenne....
(És no, nem a karantén miatt)
Pest megyében sok a panasz, hogy szinte lehetetlen kutyát örökbe fogadni.
A fajtamentések fel sem veszik a telefont, ha mégis, akkor olyan szűrőn kell átmenni, hogy csuhajj. Persze azt aláírom, hogy ők ismerik a kutyát, ők tudják, hogy hova adjanak, hova ne.
Vidéken lazábbak, ott szórják kifele, mindegy kinek, csak fizesd ki a chipet.
Mi Lakitelekről fogadtunk örökbe (Pestről mentünk érte) és imádjuk, ahogy pedig felettem is írták, sok embernek nincs olyan sora mint nálunk a kutyáknak. (3 van, kettő utcáról, 1 pedig Lakitelekről, ivartalanítva lettek ivartalanítási kötelezettség nélkül is!)
Nem tudom, nálatok mi lehet a baj, hogy nem mentek át a szűrőn, van aki csak a környékre ad kutyát, van aki nem ad gyerek mellé, csak kintinek, csak bentinek, kintinek-bentinek, ágyban alvósnak stb... néha én is csodálkozom, és örülök, hogy kikötötték a kutyámat egy kerítéshez és otthagyták a hóba fagyba, így az enyém lehet.
A leírás alapján én adnék, de a döntést csak személyes találkozó tudná megerősíteni.
Szerintem vagy rossz benyomást keltettetek vagy a kinézett fajta/kutya jellege lehetett a probléma. De azt nem tudom elhinni, hogy 10 különböző menhely is visszautasított bármiféle indok nélkül... Mit mondtak, miért nem tudják kiadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!