Mit kérdezzek meg feltétlenül?
Milyen sportokat szeret a kangal? Futasbol milyen tempojuk es hany km ? Hanyszor hetente? Bicaj mellett futtathatod-e.
Meseld el a napod h zajlik. Mi a munkad. Mikor mennyit tudnal foglalkozni vele.
Milyen helyzetben mit varaz el tole.
Mire kell a kutya? Mi a motivacio?
Milyen helyen laksz?
Vannak-e ott kutyak? A kozteruleten vannak e kutyat setaltatok?
Van-e kutyad?
Volt-e mar kutyad? Mi tetdzett benne? Mi nem?
Van-e parancsokra betanitott kutyaja?
Nyakorvhoz,porazhoz es setahoz autohoz szoktatott e a kutya? Ez fontos lenne!!
Mit esznek a kutyai?
Hogy tartja a kutyait? Nezd meg.
Hogy szalad setalnak a kutyak. Lepcson hogy mennek?
Zajos helyen hogy vannak el? Belvaros.
Laballas,mozgas ritmikussaga kiegyensulyozott-e. Ha a ritmusban vmi kog,ott genetikai rendellenesseg szokott lenni vagy izomcsomo.
Én azt kérdezném meg, hogy hogy kell tartani, mivel kell etetni, mennyit szabad mozgatni, mikortól és hogyan(séta vagy futás).
Mit várhatok el tőle, hogy készüljek, mennyire szociális emberekkel és más állatokkal.
Ajánlja-e a kutyaiskolát, ha nekem van egy elképzelésem, hogy mit szeretnék a kutyámtól, az megvalósítható-e, kell-e majd a választásnál figyelnem, mennyire tértnek el egymástól a kölykök.
Vannak-e teljesen különböző vonalak(KÁJ-nál tudom, hogy vannak, valamelyik beengedi a betörőt és egy cukipofa a másik meg kő keményen védi a területét/az állatokat, de cserébe nem tudsz vele frekventált helyeken túrázgatni).
Mennyire tanítható a fajta és mennyire egygazdás.
Én valami ilyesmiket kérdeznék, remélem, hogy tudtam segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!