Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot ajánlotok ilyen...

Milyen tápot ajánlotok ilyen kutyáknak?

Figyelt kérdés

Van 2db kistestű (8kg) keverék kiskutyám. 10 hónaposak. Eddig Josera

Josidog juniort kaptak, de lassan szeretnék átállni felnőtt tápra. Kb ilyen árkategóriában miket tudtok ajánlani? Annyiféle van, egyszerűen nem tudom melyik lenne a legjobb nekik. Josera, Brit Premiumot nézegetek leginkább.

2020. nov. 6. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Royal canin
2020. nov. 6. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
4%
Pedigree
2020. nov. 6. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
A brit teljesen jo.
2020. nov. 6. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezekkel nem sokra megyek, egyrészt ezek csak márkák, ezeken belül rengeteg van, másrészt meg erről a kettőről pont nagyon rosszakat mond mindenki, szóval inkább a fent említett két márkára lennék kíváncsi.
2020. nov. 6. 10:38
 5/10 Tevenyereggyarto ***** válasza:
69%

A Royal és a Britt miért nem jó, mi rosszat mondtak ? Jó, a Royalt rendszeresen le”túlárazott”ják, de úgy egyébként ?

A Pedigree és barátai a maguk 4% körüli “hús”tartalmukkal tényleg nem jó tápok.

2020. nov. 6. 10:46
 6/10 A kérdező kommentje:
A Britre nem mondtam hogy rossz :) Csak a Pedigree-re meg a Royal Canin-re céloztam.
2020. nov. 6. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
A Brit Premium es Care tápok jók, de nekem az abszolút legjobb taoasztalatom a hidegensajtolt tápokkal volt eddig. Lukullus, Markus-Mühle. A mindenbajos, rossz szőrű, allergiás kutyámat úgy rendbe tették, hogy hanyattesik a bundáján a napsugár.
2020. nov. 6. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Brit-josera nem lehet mondani hogy rosszak, teljesen mindegy hogy melyik. Ha eddig josera kapott akkor miért ne azzal a márkával továbbra etetni? Igazandibol kutyáknak barf etetése lenne a legegészségesebb, macerás is. Szerencsére már kapható előkészített barf menü,így már kényelmesen lehet etetni,csak nagyon drága viszont megspórolható állatorvosi költségeken.Ha muszáj tappal etetnem, akkor csak orijen jöhet szóba nálam, ha agyagilag nem állunk jól akkor legrosszabb esetben acana. Josera-brit arkategoriaban pont ezt a két márkát kívül nem merek ajánlani semmiféle más tápot.

Josera márka belül melyiket, azt amelyikre kutyaid életvitelre legalkalmasabb

2020. nov. 6. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Azér a Josera sem igazán jó, az is túlárazott. Akkor már inkább a Brit Premium Small vagy ami még jobb a Brit Care Mini.
2020. nov. 6. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 es. Mi is Brittel kezdtük, de egyik kutyánk nagyon lazát kakilt tőle, eszméletlen mennyiségben. Aztán jött a Select Gold, attól sem lett jobb. Kipróbáltuk a Joserat, mondván hátha. Azóta teljesen rendben van a széklete. Szóval kinek mi válik be. Persze lehetne olcsóbb, de ebben a kategóriában jónak tartom.

Kérdező, nyugodtan maradjatok a Joseranal. Középkategóriás, de jó táp. Nem tudom mennyi a költség kereted, enyémek (3 és 5 kilósak) Josera Mini Deluxet esznek, ez bárányos és gabonamentes, apró szemű. Próbáltuk a Josera Lamb & Rice változatot is, az is szuper volt, de a 3 kilós kutyámnak túl nagyok voltak a tápszemek. Tieidnek már tökéletes lenne.

2020. nov. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!