Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szarszagú a kutyám?...

Miért szarszagú a kutyám? Ment csavarogni egy kicsit

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 19:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem eleg neki, es/vagy ivaros, aztan keresi a lehetoseget a szaporodasra.
2020. nov. 5. 19:47
 12/27 A kérdező kommentje:
Tudom, meg próbálom sűrűbben sétáltatni és jobban odafigyelni rá.
2020. nov. 5. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor konyorgom legyen eszed, es ne engedd ki magadtol...ha amugy nem tud kimenni, akkor oruljel mar legalabb ennek, ne kuldd halalba a kutyadat, mert siman akar el is uthetik.
2020. nov. 5. 19:57
 14/27 A kérdező kommentje:
Erre nem nagyon járnak kocsik.. Én nem attól félnék..
2020. nov. 5. 19:59
 15/27 anonim ***** válasza:
80%

Te nem felsz semmitol, konkretan leszarod a kutyadat. Aztan majd ha szettepi egy masik kutya, vagy valahogy megis elutik, mert nem a haz 200 meteres korzeteben fog maradni, csodalkozni fogsz.

Nekem amugy minden, csak a kutyat sajnalom, mert ennek mindig rossz vege van, de talan akkor majd megtanulod egy eletre a lecket.

2020. nov. 5. 20:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A kutya ösztönösen próbálja elfedni a saját, szagát, mivel tudja, hogyha a zsákmány érzi rajta a kutya szagot, akkor hamar elmenekül, nem tudja megfogni. Próbálja a legerősebb szagú dolgot magára kenni, hogy minél kevésbé érződjön a saját szaga.

Egyébként tudom, hogy tolakodásnak fog tűnni, de szeretnék néhány kérdést feltenni. Milyen nemű? Ivaros? Mennyi idős? Milyen fajta?

És amúgy mi az, hogy ki kell engedni az utcára felügyelet nélkül, mert nyüszít!? Akkor elviszem sétálni, de nem kirakom az utcára!

Egyrészt az állatvédelmi törvény szerint felügyelet nélkül kutya nem tartózkodhat közterületen (a felügyelet, amúgy a póráz, amit a gazda, vagy a megbízott fog), akár pénzbüntetést is kaphatsz, ha elkapják. Másrészt a kutya az utcán megsérülhet, elüthetik (de gondolom téged ez nem érdekel, mert: "Eddig nem történt semmi csak volt mikor sántitva jött haza"). Harmadrészt, ha balesetet okoz, akkor te vagy a hibás, téged büntetnek.

És a sántítás. Ha a kutyám megsérül, akkor én elviszem orvoshoz, és nem csak letudom annyival, hogy "nem történt semmi csak volt mikor sántitva jött haza". Egyáltalán látta már a kutyát életében orvos?

2020. nov. 5. 20:24
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen mindig hívunk orvost mikor van valami baja, falun élek a kutyám nem hamis, de már nem fogom ki engedni rendszeresen fogok vinni sétáltatni. De ha rajta van a kanozás mit csináljak?
2020. nov. 5. 21:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanitasra nem gondoltal?
2020. nov. 5. 21:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ivar Talanítsd
2020. nov. 5. 21:05
 20/27 anonim ***** válasza:
1%

10

Te meg ne irkálj az oldalra, ha ennyi nem megy, hogy ne bunkó paraszt módjára nyilvánulj meg.

2020. nov. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!