Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt meg lehet tanítani?

Ezt meg lehet tanítani?

Figyelt kérdés
Még nincs kutyám, hamarosan költözünk kertes házba. Oda szeretnék kutyát, még nem tudom milyen fajtát. A kérdésem az lenne, hogy meg lehet tanítani neki, hogy egy fix helyre kakiljon, ne pedig szana - szét a 2000 m2 telken?
2020. nov. 4. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Külön tanítani szerintem nem, de a kinti kutyák maguktól egy bizonyos helyre szoktak kakilni. Pl az enyém mindig a terasz előtti füves placcra, a kert végébe nem is nagyon jár. Ki szoktak maguknak jelölni egy helyet és a kaki oda megy, pisi viszont mindenhova szerintem.
2020. nov. 5. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer befogadtunk egy öreg pincsit. Bent lakott, csak felügyelettel engedtük ki. Innen tudom, hogy minsig ment egy ugyanolyan kört és mindig 1 bizonyos fának a tövébe kakilt. Sehova máshova.
2020. nov. 5. 13:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, remélem nálunk is egy bizonyos részre fog kakilni.
2020. nov. 5. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem célzottan azt nem tudod megtanítani, hogy a kertben csak egy helyre járjon, de a legtöbb kutya nem teljesen összevissza kakil, hanem az udvar egy bizonyos részeire, de nem pont egy helyre.

Legjobb megoldás kerttisztává tenni, ez könnyebben megy (reggel-este séta, a legtöbb kutya, ha már kialakul a napi rutin, igyekszik a sétán elvégezni a dolgát).

2020. nov. 5. 16:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, aki magától is egy helyre csinál, van akit meg tudsz tanítani rá, van aki meg összevissza csinál.
2020. nov. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!