Szerintetek milyen kutyám legyen?
Figyelt kérdés
Tavasszal lesz egy kutyám csak még nem tudom, hogy milyet szeretnék. Kinti, kicsi vagy közepes termetű. Naponta vagy kétnaponta 1x tudnám sétálni vinni, minimum fél órát, de egyébként is nagy helye lenne. Vannak csirkéink is, és jó lenne, ha nem bántaná őket, bár nem együtt lesznek. Gondolkoztam már a yorkin és a mudin. Le van szigetelve a háza, van benne szigetelőanyag, és nagyon meleg télen. És szeretném, ha játékos, az alapnál KICSIT minimum okosabb, taníthatóbb legyen. Bocsi a helyesírásért! Ja, és van egy 12 éves németjujászunk, akit nem zavarnak annyira a más kutyusok. Előre is köszi a válaszokat!2020. nov. 4. 21:48
21/41 anonim válasza:
#18 szerinted van akkor egyáltalán olyan kutya ami kint lehet?
22/41 anonim válasza:
Utolso: nem a 18-as vagyok, de bátorkodom válaszolni. Nagytestű, nagybundájú őrkutyák, pásztorkutyák. Komondor, kuvasz, pireneusi, kau, káj, alabai. Remekül elvannak kint. Az összes többi az ember mellé a melegbe való!
23/41 anonim válasza:
A németjuhász is kétnaponta fél órát van sétáltatva... ? Vagy "nagy az udvar, elvan ő ott" elven egyáltalán nincsen?
"Tavasszal lesz egy kutyám csak még nem tudom, hogy milyet szeretnék."
Ez azért is szép, mert a legtöbb normális TENYÉSZTŐNÉL hónapos várólisták vannak... :D
24/41 anonim válasza:
Ahh utolso, gondolod, hogy ilyen hozzaallassal a kerdezo tenyesztot keres fel? Ketlem :( Az a nemetjuhasz is szerintem kb akkor setalhatott utoljara, amikor elhoztak az elozo gazdajatol. Sokan amugy azert akarnak a mar meglevo, “elrontott” kutyahoz ujat hozni, hogy azzal majd tiszta lappal indulhassanak, vagy esetleg meg azert, mert a kerdezo gyerek, es akar maganak egy uj kutyat, a csaladi kutyan kivul. Csak eppen ezek az emberek azt felejtik el, hogy nyugodtan el lehetne kezdeni foglalkozni a jelenlegi kutyaval is, nem kell ehhez uj.
25/41 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de biztos vagyok benne, hogy legalább 2 ember írta, hogy plüsst. Nem csak Husky való kinti tartásra (igaz az extrám -50 fokot is bírják a pusztán), de vannak azért kutyák, akik elvannak a mi enyhe időjárásunk mellett kint is. Yorki semmiképpen.
28/41 anonim válasza:
Öreg kutya mellé egy hasonló korú (8-10 éves) menhelyről/sintérektől kimentett kutya való.
29/41 anonim válasza:
Igen kint még egy nagytestű hosszú szőrű kutya elvan viszont 2 naponta fél óra séta nagyon nagyon kevés bármilyen kutyának.
30/41 anonim válasza:
Yorki nem kintre való, a mudi meg bekattan ha naponta-kétnaponta megsétáltatod azt' kész.
Én is inkább valami más állatot ajánlanék, kutyát nem... fajtától függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!