Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet ez? Mivel kezelem?...

Mi lehet ez? Mivel kezelem? Forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

Ez a 'valami' jelent meg a kutyám hónaljánál. Bekentem betadinnal, majd tetrán kenőccsel.

Mit gondoltok, mi lehet ez?

Előfordulhat, hogy valami megszurta séta közben?

Délután lesz csak doki, szerintetek vigyem el vele?

Arra gondoltam várok max 2 napot hogy javul-e a tetrántól.. Mert nem látom a kutyán, hogy fájna neki.

Étvágya rendben van, nem lázas (igen, megmértem) a mozgásában sincs semmi furcsa,jó kedvű.

Köszi a segítséget előre is.

2020. nov. 2. 12:01
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2020. nov. 2. 12:02
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Úgy néz ki, mintha valamivel felsértette volna és már gyógyulófélben lenne. Vagy rosszul látom, inkább valami kiütés-féle pirosodás ez? Máshol nincs rajta?
2020. nov. 2. 12:06
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem vakaródzik? Bolha allergia is lehet amugy. Nézd meg a teste többi részén is a bőrt, ha van ilyen akkor valószínűleg bolha allergia.

Illetve ha udvara van akkor kullancs, és vidd állatorvoshoz, mert a lyme kór veszélyes.

Szóval én a helyedben elvinném, mindkét esetben állatorvoshoz.

2020. nov. 2. 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem olyan mint valami nyirokduzzanat. Én nem nagyon várnék.
2020. nov. 2. 12:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Kinti-benti kutyus, kezeljük kullancs és bolha ellen, kap ilyen csepegtetős valamit..

2 éves, sem kullancs sem bolha nem volt benne ezidáig.

Én a séta közbeni sérülésre gondoltam.

Tegnap vettük észre rajta, már akkor is ilyen gyógyuló félben volt. 🙄

2020. nov. 2. 12:12
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Minek varnal 2 napig? Ha baj van segit az orvos, ha nincs baj legalabb megnyugodhatsz. Menj csak el a dokihoz!
2020. nov. 2. 12:20
 7/20 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk a kullancs helyén volt hasonló, de macskánál.

Szerintem vidd el orvoshoz. Az a biztos.

2020. nov. 2. 12:31
 8/20 anonim ***** válasza:
39%
Nekem már gyógyulóban lévőnek tűnik, volt hasonló. Ha semmi tünet nincs és nem is érzékeny, akkor szerintem nem érdemes orvoshoz menni.
2020. nov. 2. 12:57
 9/20 anonim ***** válasza:
nálam a macskán volt ugyanilyen, de több helyen is. bolhaallergiát állapítottak meg
2020. nov. 2. 13:11
 10/20 anonim ***** válasza:
26%
Én is mindent túl tudok aggódni, ha az állataimról van szó, de szerintem egy ilyen miatt nem érdemes egyből dokihoz rohanni. Nyugodtan várhatsz vele egy pár napot. Az én kutyusom is van, hogy itt-ott megsérül egy picit. Elofordul. Ha nem javul akkor más lehet a baj, akkor nézesd meg!
2020. nov. 2. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!