Mit egyen 6 hetes yorki?
12-es
200 -nál kezdődik.
#20 Nem 11-es vagyok de megkérdezem.
A nagyot melyik kennelből vetted, és mennyibe került? Van törzskönyve? Hány hetesen vetted magadhoz.
Egyébként minden kutya fajtiszta, mert a kutya egy faj, de nem minden kutya faj𝐭𝐚tiszta, mert lehet keverék.
Igen 10-es, az a bla-nla szoveg amivel homokot szornak az ember szemebe.
Semmit nem tanul, hiszen minden kiskutya vadoc es mar reges regen nincs az alomban amikor a gazdik elkezdik lenevelni a vadságról. Szobatisztasagot, a setalast es a szofogadast is a gazditol tanuljak meg a kiskutyak ... amit az alombol hoztak magukkal mint tudas, arra mar semmi szukseguk.
3 honapos koraban amikor elkezd jarni oviba, ott kezd el szocializalodni, ott tanulja meg a kortarsai kozott, hogy mennyi az ido fel kilenckor.
Tudom es ismerem a sztendert népbutító dumakat … nem szabad elhozni … szaporitos korcs … ilyen-olyan etettesi modszer … mindent ismerek es hallom is nap mint nap.
Nem kell mindent megenni amit a szadba tukmakolnak … nekem ez a tapasztalatom.
#23 Ignoráns b.om vagy, amivel nem is lenne baj, mert senkit nem érdekel a tudatlanságod, de még terjeszted is a hülyeségedet, ez már probléma.
Nem foglak győzködni, mert értelmetlen, de tudd, hogy tudományosan bizonyított tényekkel próbálsz vitatkozni és arra is mérget vennék, hogy kutyaiskola közelében sem jártál még életedben, mert ott is egyértelműen látszódnak a különbségek a korán elszakított és a megfelelő időben elszakított kölykök viselkedése között. Az írásod többi része alapján gondolom a "korai szocializáció" semmit nem mond neked, mert amiket leírtál az teljes fogalmatlanságról árulkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!