Milyen tapasztalataid vannak felnőtt, kan kutya ivartalanítás után?
Inkább a nagytestű és 2 évnél idősebb kan kutyáról vagyok kíváncsi.
Az én kutyám sokszor önfejű, makacs, és persze kanos is.
Hiába foglalkozok vele sokat, a szomszédban van 2 szuka kutya, mindig a kapu előtt várakozik. Ha pedig el akarnám zavarni, akkor néha agresszíven is viselkedik.
Ha van valakinek ilyen hasonló sztorija és emiatt ivartalanította a kutyáját, akkor légyszíves írjon le a tapasztalatait.
Igen, ezért is nézegettem neten.
A kutyam 40-45kg-os.
Ha atviszem másik orvoshoz, akkor pluszba kell-e fizetni vmiert?
Csongrád megye amúgy.
utána fogom kérdezni más orvosnál is.
Köszi mindenkinek! :)
Az agresszivitast es akaratossagot a dominancia szintje hatarozza meg. Ez veleszuletett. Akarmit csinalhatsz,sose lesz olyan jolnevelt hatasat kelto,’mint egy alacsony dominanciaszinttel szuletett. A tenyesztonek tudnia kellett volna,milyet adjon,h elegedett legyel.
Az ivartalanitas szamodra ertelmetlen,nem megoldas.
Neked naponta kell mozgatnod,futtatnod a kutyad,h csokkenjen az energiaszintje.
Ne ivartalanitasra kolts,hanem kuldd el kutyanalkozibe(vannak ilyen cegek. Ertejon,viszi kutyak koze. Jatszatja ellenorzessel,megbeszelt idore hazaviszi neked. Ha nem tudod eleget futtatni bicajjal/futsz mellette/turazassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!