Hogyan tanítsam meg arra a kutyámat, hogy ne kunyeráljon amikor éppen eszünk?
Szia!
Nekem két kutyám van, és mind a kettőt ugyanúgy tanítottam, eredményesen. Én annaka a híve vagyok,hogy a száraztáp mindig ott legyen elöttük (24 órán keresztül), és konzervet kapnak, meg főzök nekik vacsira. Így ha ettünk és kunyerált a táljához cipeltem, hogy ott az ő étele. (Nem volt oka kunyizni) És bevált. Ha érzi is az illatát az ételnek amit eszünk, és kívánja sem áll oda bociszemekkel, mert nem teheti meg!
HALI!!!!!!!!!!!
Nyiván minden kotyus megpróbál kunyizni de ha SOOOHAAAAA
NEEEM atsz neki ahogy ez a 400 tanács kotya barátoknak c.
könyvben is megvan írva akkor le szokik róla.
Tarcs ki nem fog örökké tartani.
SZIAAAA!!!!!!!!
helotok
en iilyen kerdeseket ismerek ugyanis van olyan kutya nevelesi konyvem....na szoval a kutyaban van olyan reflex,hogy nem tudja,hogy kovetkezoleg mikor adnak neki ennivalot vagyis termezsetes,hogy kunyeral olyankor vagy adjatok neki enni,vagyne torodjetek vele,de semmikepp ne adjatok neki enni,es ne essen meg rajta a szivetek,ugyanis o nem ehes!!!!!!!!
Szia!
szerintem tanítsd meg a kutyusodnak , hogy ne menjen be a konyhába.
tehát állítsd meg az ajtóban és mond neki , hogy "Marad"
az én 4 kutyusomnál bevált remélem neked is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!