Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok hajdinát és főtt...

Adhatok hajdinát és főtt zöldséget a kutyàmnak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 07:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen, nem lesz tőle semmi baja és legalább eszik vitamint.
2020. okt. 29. 07:38
 2/20 A kérdező kommentje:
Van mellette hús is, igen azt kifelejtettem valóban. Itt erre a két összetevőre voltam most kimondottan kíváncsi, tudom, hogy húsevő és kap is.
2020. okt. 29. 08:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

2-es kell a kutyának a növény is, csak kis mértékben.

Kérdező, nyugodtan adj neki!

2020. okt. 29. 08:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy olvastam, hogy a hús mellé jól jön azért az ilyen jellegű étel is összekerve, mert vannak benne olyan tápanyagok, vitaminok, amik jók neki. Hajdinàban nem voltam biztos, zöldségeknél tudom hogy van olyan, amit nem szabad, azt nem is kapja. Köszönöm a válaszokat,
2020. okt. 29. 08:31
 5/20 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kb. minden ételről találsz leírást.

2020. okt. 29. 08:37
 6/20 A kérdező kommentje:
6-os, köszi, igen ilyeneket olvastam, de azėrt írtam ide, hogy személyes tapasztalat van-e ezzel kapcsolatban. (Pl.ha többen írták volna, hogy baja volt a hajdinától...stb)
2020. okt. 29. 08:51
 7/20 anonim ***** válasza:

Milyen zöldség? Hüvelyest, krumplit nem ehet.

Multivitamin vagy vitaminpor hatásosabb.

Azt még az elmebeteg vegánkutyások is adják, de így is kihal a kutyájuk idő előtt.

Itt egy állatorvos vélemenye:

[link]

2020. okt. 29. 09:13
 8/20 anonim ***** válasza:

Épp ma olvastam egy cikket, melyben többek közt a hajdináról illetve annak a jótékony, kutyákra gyakorolt hatásairól is szó esett:

[link]

Én az elsőszámú cikk szerint "leggazdagabb" tönkölykorpát szereztem be ma bio boltban a Kicsikémnek.

Különben zöldséggel kapcsolatban ér egy próbát nyersen is a dolog, mielőtt megfőznéd!...

További jó táplálást kívánok!:)

2020. okt. 30. 21:07
 9/20 anonim ***** válasza:

8

A krumpli nyersen halálos

Egyébként a kutya nem nyúl.Húsevő

2020. okt. 30. 23:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Ki az,aki a krumplit tápértéke miatt nyersen ropogtatja? Nyilván a kérdező sem ilyen jelentéktelen hasznosulású zöldséget tervez a kutya étrendjébe iktatni. Én sem nyersen mérgező zöldségeket ajánlottam nyilván, biztos utána néz mielőtt adja. De a burgonya ilyen kontextusban nem az első ami az ember eszébe jut. Már akinek persze.:)
2020. okt. 31. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!