Kutyatartás? Lehet így kutyát tartani?
Nagynénnyém befogadott az utcáról egy kiskutyát, maximum 8 hetes lehet.
Nagyon megszerette és mindennap foglalkozik vele.
(3×mennek ki a kertbe sétálni(benti kutya)1-2×kiviszi egy közeli útszakaszra, tanítgassa (ül, fekszik, marad, stb.), sokat játszanak.
Viszont oltani nem tudja beoltani, mivel nincsen arra pénzt hogy 5-6 oltást beadasson neki.
De nem viszi olyan helyre ahol sok ember és kutya jár.
Biztosan megbetegszik ha nem kapja meg az oltásait?
Illetve felnőtt száraztápot kap, asszem a Darling tápot.
Miben más a felnőtt és a kölyök táp?
Lesz baja ha ezzel etetik?
Sajnos több pénz nincsen rá.
Bolha kullancs ellen kapott nyakörvet, és "feketén" vett féreghajtót.
A chip és a veszettség elleni oltás jogszabály szerint kötelező.
A többi oltás meg féreghajtás erősen ajánlott, ezek hiányában idő előtt elpusztulhat a kutya, a bélféreg meg emberre is átterjedhet.
A Darling tápról még az én kutyámnak is rossz a véleménye (kísérleti jelleggel egyszer kipróbáltam, undorodva otthagyta), pedig ő kóbor kutya volt.
Keressetek neki gazdit.
Ez így nem lesz jó!
Nem fog feltétlen megbetegedni, az én kutyámat is kb 9 hónaposan szedték össze az utcáról, chip sem volt benne, szóval sanszos, hogy egy db kölyökkori oltást sem kapott. Ettől függetlenül még nagyon felelőtlen erre alapozni, a féreghajtás már csak a nagynéni egészsége érdekében is meg kéne csinálni...
Szerintem te megerősítésért jöttél csupán, azt viszont nem fogod itt megkapni...
Persze utcáról menhelyre, menhelyről gazdihoz. Hisztek ti még a mesékben? :D
Kérdező, ha a táp drága, akkor nem kell kutya. Ennyi.
Nem vállalok gyereket, ha nem tudom etetni.
Keressetek neki TI egy jó gazdit! 💕
A Darling egy moslék táp, sem felnőtt kutyának, sem kölyöknek nem szabadna adni! De gondolom a reklámon kívül semmi mást nem nézett a nagynénéd.
Az oltások és chip pedig nem opció!
Ha nincs pénze a kutyát ellátni, ne tartsa meg!
Bár vannak hasonló árban ezerszer jobb tápok is, mint a Darling, tehát ez nem spórolás, egyszerűen csak hanyagság és felelőtlenség.
Megbeszéltük, megtartja a kutyát.
Elviszi chipeltetni és a veszettség elleni oltást megkapja.
Vettem nekik bolha nyakörvet és féreghajtót.
Darling táp mellé vettünk még Fincsit, így az sok ideig kifog tartani.
Ennyi, nem a legjobb körülmények de nagyon vidám kiskutya:) igy én örülök hogy végül ez lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!