A te kutyád is mindenevő?
Az enyém minden gyümölcsöt szeret, főleg az epret, szereti a zöldségeket is, ugyanakkor eszik konzervet és tápot is, meg csontot, egyszóval mindent :D
Minden kutya ilyen? az előző kutyám nem evett semmit a maradékon és csonton kívül
Az enyém is ilyen:)
Szereti a maradékot,a száraztápot,a konzervet,a sárgabarackot,a dinnyét,a cseresznyét,és még lehetne tovább sorolni:)
Kiskutyámat mi csak házi malacnak hívtuk. :) Mindent megevett. Még néha az olajos szalvétát is, nagyon kellett rá figyelni. Imádta a kukoricát, a dinnyét...
Sajnos 14 évesen elment, de egész életében nagyon egészséges blöki volt. Imádtam.
Enyém is :) (még pici^^)
Múltkor pölö egy krumplit lopott a kosárból, és azt ette meg nyersen:) Vigyázni kell, mert a papírt is megenné, ha nem szólnák rá..xD
Hát, aki abban reménykedik, hogy majd kinövi a kutyája a mindenevést, azt ki kell ábrándítanom: az é kutyám 6 éves, és még mindig mindent megzabál, amihez hozzájut.
Prémium kutyatáppal van etetve, rendes adagot kap naponta két alkalommal (kicsit mindig fölésaccolom a kijelölt adagnak :), szegény kutya, nehogy éhezzen), mégis, amikor teheti, lelép a szomszéd konyhamaradékon élő korcsához, és megnézi a tányérját, hogy megehesse a maradékját. Azt hiszem, talán az ízek hiányoznak neki, hiába kap meg minden szükséges tápanyagot. De időnként széttépi a szemeteszsákot, és megdézsmálja, imádja a diót, almát, rohadt ringlót, macskakakit, száraz kenyeret(és a puhát), az odaégett lábasból megeszi a szénné égett maradékot, és mindent, ami lemegy a torkán.
A szomszédoknak egybehangzó véleménye, hogy én éheztetem a kutyámat, mert megeszi az ő kutyájuk kajáját is, és a rohadt gyümölcsöt a fák alól. Pedig a kutya csak egy feneketlen bendőjű labrador.
Zöldség, gyümölcs (egyenesen a fáról), papucs, papírzsepi, vc papír, szappan, mobiltelefon, távirányító, pillanatragasztó.
(Ez utóbbit csak szétrágta, nem nyelte le)
Csontot nem kaphatnak, csak műcsontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!