Vannak ezek a videók, hogy adnak a kutyáknak 2 szem tápot, majd azok megtámadják a gazdát, ez miért van?
12. És te mennyi ideig bírnád ki a páviánok között te fogyatékos?
A kutya nem pöcsméregetőezköznek van. A kutyák sok mindenre vannak kitenyésztve. Egy pomerániai nem arra való, hogy farkasokat üldözzön, de nem is állítja ezt senki.
Istenem, hogy mennyi ideig bírná ki a vadonban, ezt a f@szságot.
Amúgy megnyugtatlak, a vadonban éppen, hogy a közepes testméretű, rövid, vagy közepesen hosszú szőrű korcsok, keverékkutyák bírnák a legjobban. Az ilyen kangálok két hét alatt éhen halnálnak. A masztifoknak tönkre menne a csípője. A túltenyésztett bullokat elvinné az első fertő. Úgyhogy nem csak, hogy helytelenül használod a korcs szót, de még a saját mondanivalód keretében sincs értelme.
Megcsináltam mindhárom kutyámmal. Az egyik értetlenül bambilt, de megette. A másik kettő meg felporszívózta, de mindhárom kutakodott a többi után, hogy van-e még nálam valami finom.
Ez egy megrendezett, hülye videó, csak viccesnek szánva.
Tessék, ebből látszik mennyit értesz a kutyákhoz. Minden kutya fajtiszta, mert nem félig zsiráf. Amire te gondolsz, az fajtatiszta. És bevallom én se szeretem az ilyen zsebcirkálókat, de a videóban szereplő kutya egy pomerániai törpespicc, nem korcs. Utálom ezt a szót egyébként, de ha már ezt használod, használd helyesen. A korcs keveréket jelent. Attól nem korcs egy kutya, hogy neked nem szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!