Miért nem eszik a kutya 1 hete? Labrador kinti-benti.
Légyszi normális válaszokat. Megpróbálom minél részletesebben leirni a helyzetet.
Lakásfelújításban vagyunk egy hete (kényszer), így a kutyánk egy kennelbe van zárva éjszakára, és van, hogy nappal is bent van, ha épp nem vagyunk ott a háznál.
Ahová mentünk átmenetileg, őt nem tudták befogadni, kutyapanzió pedig nincs a környékünkön, sem ismerős, akihez vihetnénk. Örültünk, hogy minket el tudtak szállásolni egy babával.
Kb 2 hete van ez az állapot, és a kutyánk kb 1 hete szinte semmit nem eszik, csak iszik, de azt rengeteget. Egyébként futkos, igaz, kicsit fáradékonyabb.
Állatorvos természetesen látta, aki azt gondolja, hogy talán a bezártság van rá ilyen hatással, esetleg egy gyomorrontás. Hányni nem hány, csak legeli a füvet.
De nekem ez nem tetszik, a fogyása már látványos.
A környékünkön nincs állatorvosi ügyelet, így meg kell vérnom a hétfőt, hogy másik doki is megnézze.
Mire gondolnátok? Mitől lehet ez?
10-es
elírtam, nem gyomorrontás, csak valami belső dolog pl. sok sav
Nem ehetett fel valamit? Törmeléket,anyagot felnyalni,esetleg nem ereszt valami nagy bűzt ami káros hatással lehet az egészségére?
Én így elsőre stresszt mondanék,hirtelen eltűntetek és nélküle babástul mindenestül elmentetek,szerintem megijedt a helyzettől és nem érti mi van.
Ha ott maradtok vele akár egy órát (ameddig megnyugszik az öröm helyzettől is,hogy újra lát titeket) nem eszik úgy sem? Kézből? Az is jobb lenne mint a további éhezés.
Mit eszik,nincs attól valami hívogatóbb falat amit legalább közé lehet csempészni?
Szegény,remélem nincs valami eü baja :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!