Melyik malinois show tenyészetet ajánljátok?
Szerb tenyésztő Ő show vonallal foglalkozik!
a show vonalú malival ugyan ugy lehet dolgozni agilityben flyball ban, canicross bikejöring-ben és ha már kiállítás akkor inkább velük menjen mint egy munkavonalassal..nem szaporítani akarja...
csak mondom MO-gon amikor megjelent a mali a törzskönyvekben elég sok show vonal volt...
megveszi a show vonalút él vele és aztán majd eldönti hogy erősebb ösztönűt akar vagy sem
Nem értem miért jobb egy ösztöngyenge, netán félős, vagy gyenge idegrendszerű kut, ával szenvedni, mint tisztességesen sportkutyázni.
Ha munkára kell, akkor vegyél munkavonalas kutyát, az való arra.
Én meg azt nem értem miért érdekel mások negatív véleménye ott a link keresd fel tud angolul a tenyésztő..
Ösztöngyenge félős mali van bőven a munkavonalasban is a baj hogy tovább tenyésztik őket A legtöbbről ki sem derűl mert a kertben mindenkinek világbajnok kutyája van
Köszönöm szépen!
Mindenképpen felkeresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!