Van, aki tart együtt ivaros kan kutyákat szeparáció nélkül? Mi a tapasztalat?
Ez milyen jogszabály? Tudnád linkelni?
Őszintén szólva nagyon egyetértenék vele és örülnék neki, de tudomásom szerint csak a chip és az oltás kötelező.
(Amúgy se értelmetlen, én vagyok a 2. válaszoló, hozzánk pl. mindkét kutya felnőtt korában került az előző gazdájától aki nem ivartalaníttatta. Mi később igen, de addig is együtt éltek és addig fennált a szituáció.)
2. vagyok
Nálunk egy uszkár és egy foxi srác volt így.
Nekunk 3 havanese es egy shiba van. Ivaros kanok, 10, 4 es 2 evesek (a shiba es a harmadik hava is 2 eves). Soha semmi problema nem volt kozottuk. Egyutt is alszanak neha, jatszani is szoktak egyutt mind a negyen. Soha egy verekedes nem tortent. Kisebb vita volt mar, de az sem jellemzo. Felugyelet nelkul siman egyedul hagyhatom oket. Szerintem a titok az, hogy legyen eleg teruk, mindegyiknek legyen sajat helye, privat szferaja. Emellett pedig kemeny kezu es hatarozott gazdajuk legyen, akinel a kis vita sem fer bele, soha semmilyen korulmeny nem szolgalhat enyhito korulmenykent. Csirajaban el kell fojtani a surlodasokat. Egy termeszetes rangsor a kutyak kozott is ki fog alakulni, altalaban az idosebbet tisztelik a fiatalabbak. Nem szabad hagyni, hogy hatalmaskodjanak egymas felett, eroszak nelkul kell a helyuket megtalalniuk. Nalunk ez bevalt.
Mielott meg beszolnatok, azert ivarosak, mert jarnak kiallitasra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!