Milyen kutyafajtát ajánlotok ami jól megvan panelban, de mivel 1-2 hetente szoktunk nagyobb túrákat is tenni, oda is tudna velünk jönni? Kis vagy közepes méretű kutyára gondoltam.
Az ember lakasban lakik, a kutya az ember tarsa. Kutya tovabba falka-allat, tehat nem csak az ember tarsa hanem ott is szeret lenni ahol a gazdi van (bent a lakasban).
Milyen kutya javasolhato kirandulni? Amelyiknek nem tul rovid a laba mert azoknak nagyon kell kavarni egy hosszabb kirandulas alkalmával.
Szoval szerintem 1000 fajta kutya kozul tudtok valogatni.
Ez az élet a legtöbb kis-közepes termetű menhelyi kutyának is megfelelő lehet. Én a helyedben először ott néznék szét :)
De mivel fajtát kértél elsősorban, így én német középspiccet mondanék :)
Mindenképpen akkor valami sportosabbat ajánlanék,de elég kevés így az infó :)
Bajlódnál-e hosszú szőrrel vagy inkább legyen rövid?
Elbírsz egy makacs, önfejű kutyával is vagy egy könnyű nevelési kihívást vállalnál inkább?
Milyen méretű kutya étel adagja férne bele egy havi költségvetésedbe?
Mennyire vagy társaságba járós és van-e ott is sok kutya? Valamelyik nem túl társaság kedvelő,valamelyik pedig igényli a gyakori találkát másokkal is.
Kapásból ennyi jutott eszembe, de sok szempont van amit nézni kell ilyenkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!