Gyakori kozmetikát igénylő, mini-kicsi (max közepes) méretű, városba alkalmas kutyafajta?
Melyik kutya fajtát ajánlanátok mini-kicsi kategóriában elsősorban a fenti feltételekkel?
Olyan kutyára lenne szükségem aki gyakran igényel kozmetikázást (értsd: nyírást, igazítást, fésülést) és jól érzi magát lakásban (városi lakáshoz képest tágas).
Tudom,hogy sok a választék és tág a kérdéskör,de mind érdekelne ami számításba jöhet és ha van akkor személyes tapasztalat is velük.
Köszönöm.
Yorki teljesen beleillik a leírtakba, nekem is van egy és imádom.❤
Kell vinni kozmetikázni, de cserébe nem hullik a szöre, lakásban tartható és kicsi. Egy igazi szeretetbomba, csak ajánlani tudom
Bichon frisem volt, havanesem van. Remek lakas kutyak. Szoruk nem hullik, baratsagosak,konnyen le lehet oket farasztani. Kozmetika igenyesek. De ugye azt tudod, hogy oke 1-2 havonta viszed kozmiba, de a koztes idoben, neked is kefelned kell a bundat, ne legyen csomos. Heti 2x minimum :)
Van egy Wheaten terrierem, nem hullik a szore 17 kg, kozmetika igenyes. Elvan lakasban,persze minden nap le van farasztva. Embereket, kutyakat imadja.
Barhova el lehet vinni ot is.
"Olyan kutyára lenne szükségem aki gyakran igényel kozmetikázást (értsd: nyírást, igazítást, fésülést)"...
Hát, ha ilyet keresek (ahogy a leírásban is szerepel) szerinted nem tudom, hogy kell őket gyakran fésülni? :)
Köszönöm az eddigi fajtákat mindenkinek. Nem lesz könnyű választani. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!