A kutyám széklete változó. Ez normális? (a többi lent)
Happy Dog Supreme Juniort eszik. Azt vettem észre, hogyha itthon kakil, akkor normális középkeményet nyom. majdnem minden este járunk egy rétre ahol több kutyával együtt rohangászik. ha ilyenkor jön rá, akkor szinte mindig hígat kakál. lehet ez idegi alapon? Más kutyákkal nagyon jól kijön, de mivel csak 7 hónapos, látom rajta, hogy izgatott.
tapasztalt már valaki ilyet ? köszönöm
Hát... hát őőő.... őőő.....
Szóval szerinted lehetséges hogy a kutyád a társaságban gejzírként lövelli ki a fenekéből a friss langymeleg hígfolyós kutya fekáliát mert izgatott és a pici farka és csepp kis füle egész játék alatt jár?
Inkább sétáltasd meg vagy adj neki enni, de kérlek, könyörgöm, ne gondolkodj a kutyagumin. :D
Van nektek válaszolók egyáltalán kutyátok?
A végtermék állaga nagyon is sok információt ad a kutya egészségi állapotáról. A gazdák nem a csodálatos formája, netán az isteni bukéja miatt nézegetik.
Ez normális.
Izgatott, felpörög a sok új élménytől és ezért van egy kis hasmarisa.
Az enyémekkel is előfordul több napos kiállításokon, hogy hasmarisuk van.
1. válaszoló:
- én nem kóstoltam. ha te tennél egy kísérletet, bármikor állok rendelkezésedre!
Harr:
- mindig van előtte friss víz, rendszeresen van etetve, minden nap sétálunk és hetente többször elviszem a rétre, mert imád más kutyákkal hancúrozni. szerintem az is normális, hogy figyelemmel kísérem milyet ürít.
3. válaszoló:
köszönöm a megerősítést! én is így gondolom.
Akiteki:
köszönöm az infót! jó, hogy valódi kutyabarátok is látogatják az oldalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!