Nőni fog tovább a szőre?
Sziasztok! Egy hat hónapos nőstény angol cocker spániel gazdija vagyok, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Leginkább azokéra akik valamilyen szinten ismerik ezt a fajtát, netán az ő családjukba is van/volt.
A facebookon egy spániel csoportba sokszor töltenek fel egy kutyusról képet leginkább akkor ha elért egy újabb hónapot. (Pl, három hónapos lett a szerelmem)
És érdeklődve nézem a képet amin a harom hónapos kutyusnak sokkal több szőre van, mint az enyémnek. Persze tisztában vagyok hogy genetika, de egy minimálisat csak fog nőni nem? Látom mindig hogy felkötik a fejük tetején lévő szőrt egy kis gumival, vagy befonják és ez olyan aranyos.
Nem akarok semmit se siettetni pusztán érdekelne, mellesleg örülök hogy nem ragad be minden a szőrébe. Egyedül a lábai végén hosszabb a szőr.
Képet próbàltam csatolni, remélem működik a weboldal, ha nem akkor
elnézést.
Nekem pont sokkal jobban tetszik, mint a csupa szőr spánielek. Eredeti vadászkutya típusra jobban hasonlít.
Kérdésedre válaszolva: igen, nőni és sűrűsödni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!