Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Győr-Moson megyében hol...

Győr-Moson megyében hol vannak eladó/ingyen lvihető kiskutyák?

Figyelt kérdés

Kb. szeptember közepe felé szeretnék kutyát elhozni Győr-Moson-Sopron megyében.

Még csak pár hónapos legyen,és az ára/ha nem ingyen elvihető/akkor legyen 10.000 alatt.

Légyszi,aki tud ilyet,az írja meg,és írjon telefonszámot is. :)

2010. aug. 8. 14:00
1 2
 11/12 Norczy ***** válasza:

szia!

én nem bántani akarlak, de ha 5-10ezer forintot rászánnál a kutyára, akkor akár abból a menhelynek is tudsz venni akármit, akár egy olcsó 10kg-os tápot is, az talán 2-3 ezer forint. Szerintem ennyit megérne és kapnál egy nagyon hálás társat, mert a menhelyi kutyáknál nincs hálásabb! Hidd el! És Györben írtóra rendesek az ott dolgozó emberek és nem rémísztő a látvány ha bemész a menhelyre! Én bátran ajánlom őket!

2010. aug. 16. 22:29
 12/12 A kérdező kommentje:

nem sértesz meg :)

igen,tudom,most van egy kutyus,lehet,hogy ő az enyém lesz,de ha enm,akkor menhelyről kiválasztottam egy nagyon édeeees kutyust *.*

ha menhelyes kutya lesz,adományt viszünk,akkor sztem tápot.:)

nem elborzasztó,sőt,jobb,mint ha újabb kutyák születnek,mert úgy megmentek egy állatot :)

köszi a választ :)

2010. aug. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!