Miskolcon hol találok ingyen elvihető/eladó fajtiszta, kan kiskutyákat?
A tegnapi 08:21-es hozzászólóhoz.
1. Az első tuskó azért ugatott bele, mert kedve és ideje van hozzá, valószínűleg szereti a kutyákat, és ha úgy érzi, akkor véleményét hangoztatja az érdekükben. Neked pedig ezt el kell viselned, bármennyire is fáj, hiszen ez az oldal lényege. Ha pedig te egy mondat után utálsz és tuskózol valakit, az csakis téged jellemez, és a te privát problémád is marad. Csak szólok: én még nála is tuskóbb vagyok!
2. A másik ok, amiért beleugatott, hogy a kérdés eleve rosszul van feltéve, mert nem derül ki belőle, hogy a kérdező szereti-e a kutyákat, vagy sem, hogy otthonra szeretne egyet társnak, vagy esetleg pénzért adja el darabszámra illegális kutyaviadalosoknak, hogy pitbullokkal és egyéb harci ebekkel széttépessék szombat délutánonként gyakorlásképpen. Ami kiderül, hogy nem szívesen fordít rá sok pénzt, nem járna sokat utána, ezért inkább miskolci kéne, és a kérdés megfogalmazása szerint több érdekelné, számbeli korlátot nem említ, tehát elvileg egy kisteherautónyi is megfelelne.
A tuskók ezért ugatnak. Mert aki élőben tesz fel nekem egy ilyen kérdést, még 5 percig tuti faggatom, aztán lehet, hogy jó barátommá fogadom, és lehet, hogy a legközelebbi rendőrségre megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!