Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kattog a kutya csipője?

Miért kattog a kutya csipője?

Figyelt kérdés
Van egy amerikai staffordshire terrierünk, aki 2 évvel ezelőtt egyik pillanatről a másikra lebénult, mert elmozdult valami a csipőjénél / derekánál / gerincénél, nem tudom pontosan, azóta gyógyszereket szed, futni is tud, igaz látszik rajta, hogy közel nem 100%-os. Ma arra lettem figyelmes, hogy főleg futás, ügetés közben rettentően hangosan csattog, kattog a kutya csipője... Van ha hozzányúlok, olyan mintha valami visszapattanna a helyére de ugyanúgy folytatódik ezek után is... Mi lehet ez??????????

2020. okt. 9. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Maszirozd a kutyad naponta!! Nekem bevalt. Meg a sok porc etetese is. Az inas mocsingos husok. Levesek.

Lattam locsontkovacsot,(Kilmscha Albert !!)aki a samta lovat helyreigazigotta: a lebenulas is a becsipodestol van. Az az a csigolya elmozdult!!

[link]

Nezd meg ! Latni fogod,h megfelelo mozdulattal helyrehozhato. En nem talaltam a szintem amstaff kutyamhoz csontkovacsot.

2020. okt. 11. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!