Milyen felszerelést igényelne 9-10 hetes kiskutya? Hasznos tippek? :)
Üdv!
A mai napon reggel találtam egy kuka mellett egy doboznyi kicsi kutyát.Kellene nekik felszerelés,de az alap dolgokon nem jutottam túl gondolatban,nem is tudom,hogy mi lenne jó márka.Persze van pár saját voksom is,de nem volt olyan sürgős,hogy azonnal vegyem is azokat amikre még ma biztos nem lesz szükség.Mindenféleképpen a legjobbakat szeretném beszerezni ártól függetlenül.
Eledelt már választottam és vettem is,fekhelyből még a kiszemeltből csak egyet vettem,mert együtt alszanak még szerintem 1-2 hétig biztosan.Tálakat vettem,és egy bolhafésűt.
Higiéniai eszközökre,tartósabb rágcsákra biztosan szükségem lenne a későbbiekben is.Ha esetleg még van amit hasznosnak tartotok és beszerezhető akár internetes rendeléssel azt is jó lenne,ha leírnátok nekem.
Köszönöm :)
Ha mindet megszeretnéd tartani készülj fel rengeteg pénz lesz.
Oltásokból kell nekik vagy 5db az első évben ez még 3 kutyára is 15 db
15*5000=75 000Ft
Bolha kullancs elleni védelem havi 2000*3=6000 Ft
Alapfelszerelés kb.10 000*3=30 000Ft
Ivartalanítás = 70 000-80 000Ft
Havi kaja is 15 000Ft.
Meg rengeteg idafigyelés foglalkozás külön is.
Csak akkor vállald be az összeset ha a jövőben (15 évig) folyamatosan lesz pénzed őket el látni és gondozni törődni velük.
Az egyetlen amit nem vennék biztosan az pelus. Ha rászoknak nagyon nehezen lehet le, és rossz berögzülésük lehet a szőnyegek ellen.
Egy rakás rágcsát biztos vennék. Jutalom falatokat (amibe rejteni lehet), csont alapú rágókákat, kabalákat, mindent ami csócsálható.
Különböző színű nyakörveket legalább az egymásra hasonlító kutyákra.
Ha hosszabb szőrűek akkor keféket és fésűket szőrtípusnak megfelelően.
Reeengeteg szőr-és folt eltávolítót, szagmentesítőt.
Kis morzsa porszívó hasznos a mindennapokra,ha nem akarod a nagyot előbányászni folyton.
Mindenhova, de tényleg mindenhova kábelelvezetőt, szekrényekre és alsó polcokra gyerekzárat.
Több darab póráz összekötőt vagy dupla-tripla pórázokat.
Rengeteg kutyakakis zacsit,és egy tartót,hogy ne kelljen annyiszor zsebbe nyúlni a póráztól.
Fel is írtam a kábelelvezetőt,tényleg.Most a vendég szobában vannak ott szerencsére egy darab sincs.Ablak,kanapé ágy,tv.A szekrényt majd kitolom,hogy több legyen a hely vagy bele pakolom a cuccaikat,de akkor arra tényleg kell zár is.
Rövid szőrűek,egyformának szerencsére csak 2 szuka egyforma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!