Milyen frlszerelések kellenek egy kiskutyának?
A listám:
2 fém tál +1 utazáshoz
Fésű
Póráz
Nyakörv
Hám
Autóba csatolható "póráz"
Táp,konzerv,szalámi,jutalomfalat
Csonterősítő tabletta
Pléd autóba
Játék
Ház
Ürülékszedő zacsi
Clicker
Féreghajtó
Szerintem kb ennyi, de ha valamit kihagytam írjátok meg lécci :)
Fekhely :) plusz ami eszembe jutott az a törülköző.
Viszont tudom nem ezzel kapcsolatos a kérdés de a konzerv , szalámi nem a legjobb inkább egy jo minőség táp az bőven elég neki , a csonterosito tablettára nekünk azt mondta anno a doki ha jo táppal etetjük akkor felesleges :)
Én ebben az időben mindenképp hozzácsatolnék egy vízhatlan kis kabátot hogyha kiviszitek ne ázzon-fázzon meg ebben a rossz időben, egyébként nem szükségszerű.
Bilétát is csináltathatsz neki a nevével és a telefonszámoddal. :)
A csonterősítő tablettának egyáltalán van valami haszna? Szerintem az helyett jobb lenne inkább a porcerősítő, öreg korában meg fogja hálálni! A clicker az elveim ellen van, szerintem az is felesleges, de ha így akarod tanítani, akkor legyen.
Amit én felírnék még a listába az a kutyasampon, feltéve, hogy tervezitek fürdetni és ha rövid szőrű fajta, akkor mindenképpen kell neki kabát, főleg most a -20 fokos télben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!