Kinti-benti kutyák, ha nem vagyunk otthon, kint vannak, amúgy meg ott ahol mi.
Szorosabb lett a kapcsolatunk, de sokat kell takarítani, régen ha megmozdultam, jött utánnam az egész banda-3 kutya-, ez sokszor kicsit idegesítő volt, így átszoktattam őket, hogy ha bent vannak, az adot helyiségben lehetnek velem, de ha pl kiugrok a telefonomért/ bármilyen 5-10 perces elfoglaltságom van, akkor nekik a helyükön kell maradniuk.
+ha épp zsuva van kint, akkor is fekszik, marad a feladat, amíg meg nem száradnak :)
Lakásban.Kis és nagy méretűm is van.
Nem rongálnak, nem ürítenek a lakásba, a sétákat leszámítva egész nap hevernek és nyugton pihennek a fekhelyükön, vagy ha főzök akkor a konyha ajtóból figyelnek.
Külön mozognak, mert mások az igényeik.
Szerintem jól el vannak,nem úgy tűnik mintha ki akarnának menni.Nagy kutya "kinti" volt, egy családnak kellett, de persze úgy, hogy ők meg bent nem akarták látni.Beteg lett télen, mert kutya házra se akartak költeni össze tákoltak neki egy dobozt. Átázott, átfázott többször is, le adták egy fajtamentésnek így került hozzám.Maradandó sérülése is lett sajnos, fél fülre süket.
De nem akadályozza semmiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!