Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki tud kan kutya neveket?

Valaki tud kan kutya neveket?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz egy német juhász kan kiskutyám.Az anyja egy gyönyörű sötét..feketés barna(inkább vöröses) színű szuka, nagyon okos, és az ő anyja rendőrkutya volt.Az apja egy nagy termetű, gyönyörű, világos barna,fekete, jellegzetes német juhász színű kutya.Nagyon szépek a szülők és igen okosak.Hamarosan vemhes lesz a szuka,(Lady) és lesz egy kis kan kutyám.Még előzőleg kiszeretném választani neki a nevet.

Gondolkodtam a Rex-en is, de az apját is úgy hívják, és az már gondolom több 1000 kutya neve, valami egyedibb kellene.

Akkor ott a Max, de az pedig szint úgy nagyon ismert kutyanév.

Akkor amiken még gondolkodtam:

Ceasar,

Sam,

Mike,(a legelső kutyámat is így hívták, azért gondoltam erre.Ő volt az én kis mindenem de szegény akkor halt meg mérgezésbe mikor 4 hónapos lett.:( után a Balu névre kereszteltük, csak első napjaiban volt Mike...)

Pride

Marvel

...és nagyjából ennyi.Aki tud jó kis neveket kérem írja meg ^^

Előre is köszönöm!!!

2010. aug. 8. 01:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hektor.
2010. aug. 8. 03:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Kormi
2010. aug. 8. 07:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Ricsi
2010. aug. 8. 08:06
 14/19 Lyon válasza:
Beck's. Haver angol bulldogját így hívják. Nagyon illik hozzá.
2010. aug. 8. 08:33
 15/19 anonim ***** válasza:
bundás
2010. aug. 8. 08:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem írok neveket,mert nem biztos,hogy egy az ízlésünk. Viszont küldöm ezt: [link]

Csemegézz! :)

25/N

2010. aug. 8. 08:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ronnie,Roni
2010. aug. 8. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én kutyám neve Axel,ő egy angol véreb-magyar vizsla keverék.De tetszik a felsoroltak közül a Sam. a Mike és a Pride is.
2011. máj. 22. 19:27
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok ötletet. =) Végül Mike lett, az illett hozzá a legjobban. :D De néha hívjuk csak Mikenak, gyakoribb a Mikey ^^ Azóta már 8 hónapos, okos német juhászkutyává cseperedett. =) Ahogy már leírtam legelső kutyámat is megmérgezték, ahogy őt is :S De Mike csodával határos módon meggyógyult. =)

Ennyit szerettem volna, még egyszer köszönöm!

2011. aug. 3. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!