Valaki tud kan kutya neveket?
Hamarosan lesz egy német juhász kan kiskutyám.Az anyja egy gyönyörű sötét..feketés barna(inkább vöröses) színű szuka, nagyon okos, és az ő anyja rendőrkutya volt.Az apja egy nagy termetű, gyönyörű, világos barna,fekete, jellegzetes német juhász színű kutya.Nagyon szépek a szülők és igen okosak.Hamarosan vemhes lesz a szuka,(Lady) és lesz egy kis kan kutyám.Még előzőleg kiszeretném választani neki a nevet.
Gondolkodtam a Rex-en is, de az apját is úgy hívják, és az már gondolom több 1000 kutya neve, valami egyedibb kellene.
Akkor ott a Max, de az pedig szint úgy nagyon ismert kutyanév.
Akkor amiken még gondolkodtam:
Ceasar,
Sam,
Mike,(a legelső kutyámat is így hívták, azért gondoltam erre.Ő volt az én kis mindenem de szegény akkor halt meg mérgezésbe mikor 4 hónapos lett.:( után a Balu névre kereszteltük, csak első napjaiban volt Mike...)
Pride
Marvel
...és nagyjából ennyi.Aki tud jó kis neveket kérem írja meg ^^
Előre is köszönöm!!!
Én nem írok neveket,mert nem biztos,hogy egy az ízlésünk. Viszont küldöm ezt: [link]
Csemegézz! :)
25/N
Köszönöm a sok ötletet. =) Végül Mike lett, az illett hozzá a legjobban. :D De néha hívjuk csak Mikenak, gyakoribb a Mikey ^^ Azóta már 8 hónapos, okos német juhászkutyává cseperedett. =) Ahogy már leírtam legelső kutyámat is megmérgezték, ahogy őt is :S De Mike csodával határos módon meggyógyult. =)
Ennyit szerettem volna, még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!