Valaki mondd olyan kutya neveket amik nem emlékeztetnek értelmes szavakra?
Figyelt kérdés
És nem is rendes kutya név (rex). Eddig 1et találtam ki. Nálá, lány kutya, kis méretű.2011. júl. 16. 21:20
4/13 anonim válasza:
munka (számomra ez nem értelmes szó)
Üdv :Lakatos-Ruszó Ronaldo
amugy ilyet könyű kitalálni vegyük pl a kérdésedelső ás utolsó szótagát:vara vagy mondjuk rava ilyet egy csomót tudsz keresni
javaslom valahol nyisd ki a bibliát és az oldal első és utolsó szótagja legyen a kutya neve:D
(ez bármien könyvel működik:D
(nálam most ahogy elővettem egy könyvet az jött ki hogy szása:D utána metó de tényleg bármi lehet
5/13 anonim válasza:
Az én kutyámat Titónak hívják!:D
Míg kicsi volt Titi-nek becéztük!:D
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, köszönöm! Többieknek is!
2011. júl. 17. 11:49
7/13 anonim válasza:
Én kapásból 1-et tudok mondani. Bundár. Kan kutya név. De ahogy az útólsó előtti módszere mindig bejön. :)
8/13 anonim válasza:
Nixo..egyedi és utánozhatatlan..mikor ugy döntötem hogy lesz boxerem(remélhetöleg kan)Nick-nek akartam aztán kicsit csürtem csavartam és abol let a Nixo..boxerem let..annyi külömbséggel hogy szuka..XD
9/13 anonim válasza:
Nai, Lejzna, Menron, Kágo. Most sajna csak ennyi jutott eszembe.
10/13 Fuuton válasza:
Neji, Akamaru, Yung, Avada kedavra, Stupor, Doton, Fuuton,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!