Mi a baja ezzel a táppal?
Van egy 2 éves border collim.Kap sok finomságot,de most nem ez a lényeg.Eddig friskiest, pedigreet és re.pet.a fajta kutyakajákat adtam neki, tápból is.Próbálok minnél választékosabb lenni ezért tegnap vettem neki egy (kis zsák) mindennapra kutyatápot mert az még nem próbálta.De ezt nem eszi meg.
Vélemények erről a tápról?Rossz a márkája azért nem szeretheti?
Te jó ég... Ilyen moslékkal eteted a kutyádat? Persze, hogy megeszi, mert tele van ízfokozóval! De a legsilányabb, legócskább tápok ezek, szinte nulla tápértékkel! Kb 4% állati eredetű rész van ezekben, azok is csak inak, bőr, csőr, melléktermékek!
Komolyan nem értem, ha nem akarod normálisan etetni a kutyádat, miért tartasz egyáltalán állatot? Ha az ételén spórolsz, vagy csak ennyire nem érdekel a normális tartása, minek kellett a kutya?
11:
Már megbocsáss de az asztala tele van kajával és finomságokkal 8 játéka van
nagyon szeretem!Foglalkozok vele mindennap játszok vele.Talán nem láttad hogy azért kérdezem mert nem tudom és nem azért mert nem akarok jót neki.
Szóval te az a kategória vagy, akit nem érdekel, hogy mivel eteted. Mert gondolom arra sem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd az összetevőket. Vagy olvastad, csak nem érdekelt, hogy csupán 4% a hasznosítható, számára szükséges tápanyag benne.
Nekem, mint border collie-s gazdának egyszerűen rossz érzés látni, hogy ez az egyébként remek fajta ilyen emberekhez kerülhet...
11:
Igen most kicsit butaságot csinált de azért ne válaszolj neki így hisz ki akarja javítni a hibáját és mindenki kaphat egy második esélyt.és szentem jót akarhat
Kár így nekiesni, hiszen látszik hogy jót akar a kutyának! Sajnos nem olvasta el az összetevőket. De miért is tenné, ha rá van írva hogy teljes értékű, vagy a tv azt harsogja minden nap, hogy a Chappitől milyen boldog lesz a kutyuli! Egy becsapott vásárló ha úgy nézzük! A lényeg hogy most elmegy szépen a Fressnapfba és nem a Multifit (vagy mi ott az olcsókaja?) soron hanem a Wild Freedom, Select Gold stb polcon kezd nézelődni. Bocs nem vágom az összes kutyakaja márkát.
Kérdezőnek annyit mondok, hogy lehet zsebbenyúlós néhány minőségi kaja, de pl egy cukorbeteg kutya kezelése még zsebbenyúlósabb sajnos, úgyhogy ez legyen a szemed előtt ha vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!