Hol tudnának segíteni?
Van egy 3 éves labink(szuka). Szeretnénk őt szocializálni. Első kérdésem az lenne hogy 3 évesen még van-e erre esély?
Tudom tudom tuodm mi rontottuk el még kiskorában kellett volna szocializálni, kutyaoviba és kutyasuliba vinni. De az a kérdésem; Ha lehet még szocializálni, hova lehetne vinni?
Egyébként kiskorában az egyik ismerősünkék elhozták a csivavájukat(szuka) és vele már elég jól megbarátkozott, csak mivel elég nagyra megnőtt, a csivava már fél tőle (ha odamegy hozzá a kutyánk akkor remeg a csivava volt már olyan hogy a szája is habzott). 1 vagy 2 éves korában elvittük kutyakorházba egy rendellenesség miatt (a hátsólában csontkinövés) és utánna bevitük az ismerősünkhöz aki muttata hogy hol van a kórház (az ő kutyája rákos volt de szerencsére ivartalanítással meggyógyult) az ő kutyája egy golden retriever(szuka), a mi kutyánknak be is hódolt, vele se volt semmi baj. Viszont egyszer a tesóm elvitte az egyik barátnőjéhez akinek lett egy 2-3 hónapos labija(szuka) (elég nagy eséjjel féltesók) na rá már a kapuba morgott/ugatott így be se vitte a tesóm. Tehát ennyi
Ilyen feltételek mellet egy oktató vagy valami/valaki tudna segíteni? Szívesen vinnénk játszani más kutyákkal de sajnos bármikor verekedést indíthatna.
Ha nem lehet tudom, a mi hibánk.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kicsit féltem amikor kiírtam a kérdést hogy majd jönnek a letámadó valaszok.
3 ti hova jártok/jártatok? És szerinted ott ilyen feltételek mellett tudnának segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!