Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy a kutyam ne...

Mit tegyek hogy a kutyam ne tepje szet a sunit? 8 eves kutyamnal tavaly fordult elo eloszor hogy szettepet egy sunit, most szeptemberben ujabb kettot.

Figyelt kérdés
Ejszakara be van zarva a ketrecebe a kutya a sunik miatt, kaja sincs elotte ejszaka, megis ma reggelre is egy szettepet sunit talaltam. Mit tehetnek? Kossem meg ejszakara a kutyat, bar meg soha nem volt megkotve, azt sem tudja mi az. Nagyon sajnalom a suniket.
2020. szept. 23. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

10. Attól, hogy nem eszi meg, a tüskék még belefúródhatnak a szájába, a kajával lekerülhetnek a gyomrába is.

A te meg a kutyád szemszögéből betolakodó. Neki erről senki sem szólt, nem tud olvasni, nem él a fejében a "kerítés" fogalma, a kutyád húgymintáiból meg végképp nem olvas. Egyszerűen az emberi terjeszkedés miatt egyre szűkülő élettere miatt már a lakott területre is beköltözik, mert épp ott talál helyet.

A jó "házörzőnek" meg megvan a magához való esze, és a gazdája szeretete, nevelése révén nem full agresszív, nem támad rá mindenre, ami mozog, vagy legalább egy idő után rájön, hogy nincs értelme/árt magának vele.

Ez az emberközpontú "minden a miénk, minden amiből nincs előnyünk, dögöljön meg" és az "erősebb kutya bäszik" szemlélet igenis kiborít.

2020. szept. 23. 18:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Az udvar rendezett, bar mindenhol fu van ,es az udvar szelen bokrok. A kutyat nem en neveltem, 4 eves volt mikor magamhoz vettem, mert a volt gazdai elkoltoztek es el akartak altatni. Egyebbkent velunk baratsagos, az ismerosoket siman beengedi, hizeleg nekik, de az allatokra "allergias".Sokat van " szeretgetve", tehat nincs agressziora nevelve. Azt hiszem maradok annal, hogy csibehalo a ketrecre. / A ketrec is csak kb. 1,2 m magas, csak a postas miatt van, meg az ejszakai bezarasok miatt./
2020. szept. 23. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
😀✋🤗
2020. szept. 23. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

Vidd be a hazadba ejszakara. A kizaras nagy buntetes ,foleg,ha meg ketrecbe is teszed,mint a sinteren a kutyakat.

Tobb even at viszi a sundisznokat a szajaba a kutyam. Nem furodik a szajaba a tuske. :D Emiatt ne aggodj.

2020. szept. 24. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14. Tessék nézegesd!!

[link]

[link]

2020. szept. 24. 11:36
 16/18 A kérdező kommentje:
14es miert lenne buntetes a beazaras? Reggeltol estig az udvaron rohangal, ami szerencsere hatalmas. Ejszakara a ketrecebe van, ami eleg nagy, es mint irtam fuvesitett, nem hiszem hogy szenvedne.pont azert zarom be ejszakara, hogy ami ejjel az udvaron mozog (macska, sun vagy mit tudom en) ne banthassa.
2020. szept. 24. 20:54
 17/18 A kérdező kommentje:
15-os. Ez tenyleg brutal. De az en kutyam szo szerint kirazza a bunbajabol szegeny sunikeket. Egybe van a bunda, es a belso reszei kulon a suninek. Nem tudom ezt hogy csinalja, de ilyenkor nagyon utalom a kutyat.Eztvszeretnem megszuntetni, hogy ne ferjen a sunihez.
2020. szept. 24. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:

A hasán kezdi meg. Ott nincs tüske :/

Büntesd meg!

Ha tetemet találsz, szidd le, aztán vondd meg a figyelmed.

A kutyád jelenleg azt hiszi, jót csinál.

2020. szept. 25. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!