Kutyám tápja szeptemberig elég?
Figyelt kérdés
De most vehetnék főzni való csontot 10 kg-t. Megvegyem?2018. júl. 26. 18:47
1/6 anonim válasza:
Ennyi információból honnan tudjuk, hogy elég-e? Egyáltalán milyen kutya?
"De most vehetnék főzni való csontot 10 kg-t. Megvegyem?"
10kg csonttal akarod etetni szeptemberig vagy nem értem?
2/6 anonim válasza:
Szerintem azt akarja írni, a kutyája tápja elég szeptemberig, de venne pluszba csontot. Nem tud fogalmazni. Amúgy milyen főzni való csontot kérdező? S tudod hol tárolni?
3/6 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy milyen csont. A csont meg amúgy is csak rágcsának jó szerintem (már ha valaki nem csontos hússal etet nyersen), én a disznó levescsontot főve szoktam odaadni rágcsálni jutalomfalatként, imádják, megrágcsálják aztán dobom ki a kukába, mert konkrétan etetésre alkalmatlan, meg se eszik.
4/6 anonim válasza:
Oké, de abban mi a spórolás, hogy a táp mellé 10kg(!) csontot vesz? Számomra ez a kérdés így értelmezhetetlen.
5/6 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés értelmet válaszok.
Honnan tudjuk,hogy elég-e?
Meg utána nem tudsz venni vagy mi?
Csont meg rágókának jó rendes kajának nem!
Ha csontot akarsz neki adni fő kaja ként akkor készülhetsz,hogy szorulása lesz a kutyádnak illetve bélelzáródása. Csak csonttal tilos etetni egy kutyát.
6/6 anonim válasza:
A csont nem táplálék a kutyának magában, pláne nem főtten, mert maximum rágcsának jó, meg ha esetleg még a csontlevet is megkapják, akkor abban van egy kis tápérték (minimális). Ha akarsz a kutyának csontlevet adni a táp mellé (vagy rá), akkor vedd meg a csontokat, rágcsának heti 1-2-nél többet ne kapjon, és figyelj rá, hogy tényleg csak rágcsálhassa: ha kisebb csontokról van szó, amiket meg is bírna enni, akkor viszont ne add őket rágcsának sem, mert veszélyes, elzárhatja a beleit is a főtt csont vagy sérülést okozhat odabent. Ha nagyméretű cubákok, akkor csak a végeiről rágnak le valamennyit, az még nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!