Van mostanában valahol Pest vagy Fejér megyében ivartalanítási akció?
8 rendelőt hívtam fel, a legolcsóbb 25000 forintot mondott, a legdrágább 37000-et, plusz a chip 4000-7500 között, rendelőnként változó árakon és akkor még hol van a sok oltás ára?
Szeretnénk egy jelenleg rosszsorban élő 5 hónap körüli kutyát magunkhoz venni, de ilyen árak mellett lehet, hogy le kell róla mondanunk.
Elég rossz fizikai állapotban van a kutyus, komoly kezelésekre (paraziták), roborálásra van szüksége, egyetlen oltást sem kapott még életében, stb. Ezt mind be tudjuk vállalni, de az ivartalanítás ára sokkolt. Ivartalanítás nélkül viszont nem merjük bevállalni.
A google-on csak tavaszi akciókat találtam, már rég vége mindegyiknek. Lehet, hogy én vagyok ügyetlen? Ha viszont tényleg nincs kampány, lehet valahol némi támogatást kérni?
Ha valahol olcsóbban tudtok jó orvost, elvisszük a kutyust akár 100 km-es körzetben, ha az árkülönbség akkora, hogy így is megéri.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
IVARTALANÍTÁSI ÉS MIKROCHIPEZÉSI
AKCIÓ AZ EQUUS TATAI ÁLLATKÓRHÁZ
KFT. RENDELŐJÉBEN!
Kandúr macska ivartalanítás: 1750 Ft
Nőstény macska ivartalanítás: 4750 Ft
Kan kutya ivartalanítás: 7950 Ft
Minden jelen akcióban ivartalanított állat számára a
mikrochip 1950 Ft + beültetés és regisztráció 1500 Ft
További információ és időpont egyeztetés:
0634/821-820, Tata, Csapó u. 8.
Az árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!