Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Nektek milyen féle...

Sajtoslány kérdése:

Kutyások! Nektek milyen féle kutyátok van? És miért pont olyan félét választottatok?

Figyelt kérdés
Nekem golden retrieverem van.:)

2020. szept. 21. 19:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Német juhász kutya. Kiskorom óta szeretem a fajtát.

Ányamnak kaukázusi volt, de én nem tudok nagy telket biztosítani neki és nem túl emberközpontú.

Meg van egy 16 éves Pincsim, gyerekként kaptam.

2020. szept. 23. 12:04
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Német Juhászkutya.

Mert okos, hűséges és könnyen tanítható. Ami szempont volt még nálam a dupla rétegű bunda, az álló fülek (15 éve, azóta csak ilyen fajtájú kutyáim vannak).

2020. szept. 23. 13:12
 23/26 anonim ***** válasza:
90%

Egy zömében labrador: mert kóborolt, befogadtuk, hirdettük, hogy megtaláltuk, de azóta sem jött érte senki. :))

Egy zömében szálkás tacskó: ismerős ismerősétől nem vittek el minden kölyköt, le akarták mindenképp passzolni, hozzánk meg elfért.

2020. szept. 23. 14:47
 24/26 anonim ***** válasza:
És a 17-es válasz miért lett lepontozva? Abban semmi ilyen minősítés nincs.
2020. szept. 23. 16:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Biewer Terrier. Kistestű jöhetett csak szóba, és erről a fajtából láttam szuper engedelmessegű kutyákat. És - ugyan már inkább csak a fejem fáj miatta, de megéri - szeretem a hosszúszőrű kutyákat. Őt is így tartom. De nem ajánlom komoly célra a hosszúszőrt, mert minden durván beleragad.
2020. szept. 23. 18:25
 26/26 anonim ***** válasza:
60%
Keverék. Ránézésre valószínűleg van benne egy kis border collie, esetleg kuvasz is. Nagyon szép kutyus
2020. okt. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!