Sajtoslány kérdése:
Kutyások! Nektek milyen féle kutyátok van? És miért pont olyan félét választottatok?
Figyelt kérdés
Nekem golden retrieverem van.:)2020. szept. 21. 19:25
21/26 anonim válasza:
Német juhász kutya. Kiskorom óta szeretem a fajtát.
Ányamnak kaukázusi volt, de én nem tudok nagy telket biztosítani neki és nem túl emberközpontú.
Meg van egy 16 éves Pincsim, gyerekként kaptam.
22/26 anonim válasza:
Német Juhászkutya.
Mert okos, hűséges és könnyen tanítható. Ami szempont volt még nálam a dupla rétegű bunda, az álló fülek (15 éve, azóta csak ilyen fajtájú kutyáim vannak).
23/26 anonim válasza:
Egy zömében labrador: mert kóborolt, befogadtuk, hirdettük, hogy megtaláltuk, de azóta sem jött érte senki. :))
Egy zömében szálkás tacskó: ismerős ismerősétől nem vittek el minden kölyköt, le akarták mindenképp passzolni, hozzánk meg elfért.
24/26 anonim válasza:
És a 17-es válasz miért lett lepontozva? Abban semmi ilyen minősítés nincs.
25/26 anonim válasza:
Biewer Terrier. Kistestű jöhetett csak szóba, és erről a fajtából láttam szuper engedelmessegű kutyákat. És - ugyan már inkább csak a fejem fáj miatta, de megéri - szeretem a hosszúszőrű kutyákat. Őt is így tartom. De nem ajánlom komoly célra a hosszúszőrt, mert minden durván beleragad.
26/26 anonim válasza:
Keverék. Ránézésre valószínűleg van benne egy kis border collie, esetleg kuvasz is. Nagyon szép kutyus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!