Shih-tzu és yorki keverék valószínű. A shih-tzu biztos, a yorki valószínű. :D
Örökbefogadtuk, azért ilyen, mert kb. tudtuk hogy milyen kutyát szeretnénk (személyiség, méret, stb.) és őt meg megláttuk az interneten, hogy gazdát keres. Pont megfelelt és elhoztuk.
2020. szept. 21. 20:46
12/26 anonim válasza:
#9 az első kutyám szinten belga nemet keverék volt❤ imádtam kicsiként együtt aludtunk mindenhova követett. A legjobb úgy felnőni ha van melletted egy kutya. Én azóta megmaradtam a nemetjuhasznal most van a negyedik kutyusom. Kettőt a rendőrségtől hoztunk az egyiket már öregként de olyan okos kutyát! Nagyon megsirattam mikor elaltattuk. Én személy szerint a Nagyrétieket szeretem nekem a kistestű kutya nem kutya. Már bocsi de ennyi erővel macska is lehetne
2020. szept. 21. 22:13
13/26 anonim válasza:
Kis spitz - mióta az eszemet tudom a spitzek a kedvenceim, ahogy elköltöztam otthonról lett is egy ilyen kutyám
2020. szept. 22. 00:25
14/26 anonim válasza:
*nagytestű
2020. szept. 22. 06:25
15/26 anonim válasza:
Chow-chow kan kutyus 5 éves 😊Azért mert igen nyugodt fajta és csak akkor ugat ha baj van... Na meg nem érdekli a külvilág csak a családja a fontos számára.
2020. szept. 22. 07:46
16/26 anonim válasza:
Nekem egy mentett keverék kutyusom van aki a véletlen műveként került hozzám mert egy másik kutya miatt hívtam fel a menhelyet és az a kutyus már gazdira talált addigra így őt ajánlották. Azonnal beleszerettem és két héttel később elhoztam. Nagyon kedves kutya mindent megköszön, a kaját a sétát a játékot ,mindig vidám ,mindent játéknak vesz így még soha nem kellett megvernem/ megütnöm . Nem akar elszökni, őrzi a területét ( az egész kert az övé ) imád labdával , szőnyegekkel játszani ,nagyokat loholni nem ugat feleslegesen és nem válogatós a kajában. Nem tett tönkre semmit a kertben vagy a lakásban csak a párnáit/szőnyegeit rágja szét de azokat is csak akkor ha kiteszem őket a teraszra (kéthavonta egy fogy ) A bizalma lassan alakult ki mert szerintem kiskorában verhették és bezárhatták sötét helyre de amióta megnyílt kiegyensúlyozottabb is lett. Még tanulnia kell de csak 2 éves így van idő a fejlődésre.Ivartalanított kan kutya és labrador ill németjuhász keveréke így labradornál nagyobb NJ-nál kisebb ,zsemle színű de érdekes módon a vizet nem szereti ( fürdés ) . Ha leszidon valamiért akkor rögtön bocsánatot kér. Fantasztikus lelke van.
2020. szept. 22. 12:23
17/26 anonim válasza:
Nekem fajtamentéstől van border collie keverék, utcán kóborolt, vemhesen talált rá az ideiglenes befogadóra, és ott lefialt.
Én olyan kutyát akartam, aki jól érzi magát lakásban, de lehet vele kirándulni, túrázni, kocogni is. Ő pont ilyen, és nagyon hálás, nagyon kötődik.
2020. szept. 22. 18:27
18/26 anonim válasza:
Shih Tzu kan <3
Szeretnék majd egy szukát is,mert a kan nagyobb lett mint amire számítottam.Éés aztán alighanem még egyet és még egyet.Imádom a hosszú szőrű kutyákat,ezek pedig életvidámak és ragaszkódóak.Miatta kezdtem el a kutyakozmetikus szakmát is,életem legjobb választása volt a kutya és a szakma is. x)
2020. szept. 22. 20:40
19/26 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva egyes válaszok, amik a kérdésre adtak választ?
2020. szept. 23. 09:28
20/26 anonim válasza:
Utolsó: aki szerint egy kisebb testű kutya "macsaka is lehetne" az idióta. Aki nem látja át, hogy ez miért van lepontozva, azzal is van baj. A kérdésre is válaszol, de bunkó és ostoba is.
Most azt fogod mondani, hogy dehát nem szabad lepontozni ha a kérdésre válaszol. Szerintem meg igen, ha ilyen extra baromságokat ír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!