A csivava megvan a Holden Retrieverrel?
Ha jól nevelted a goldit, és következetes leszel a csivavával akkor kijönnek.
Minden mindennel kombinálható egy jó gazda mellett.. :D
#4 MINDEN kutyát el lehet rontani. Van szerencsém agresszív goldit ismerni. De a golden retrieverekkel általában az baj, hogy:
- nem veszik figyelembe a másik kutya testbeszédét
- nincsenek tudatukban a saját testméreteiknek
így akaratlanul is bánthatja ill. balhét provokálhat ki.
Szóval kb. mint Micimackó vagy mint az elefánt a porcelánboltban. Tudatos neveléssel persze megoldható, viszont kevés az olyan gazdi*, aki erre tudatosan figyelne. Szóval felteszem én is a kérdést: hogy jön ki a golditok más kutyákkal, különösen a kistestűekkel?
*A kérdéseid alapján belőled meg végképp nem túl sok jót nézek ki, bocsi. Tudom valahol el kell kezdeni, de mind a 4 kérdésed ALAP kutyás tudással megválaszolható, szóval lenne hova felnőni.
Mivel lusta vagyok külön két választ megírni:
Ha tudsz angolul, kikopup csatornáját ajánlom neveléshez és tanításhoz, ha nem, ezt a két videót akkor is érdemes megnézned:
Az "extra mini" fasságot felejtsd el! A fajtastandard 1,5kg-3kg közötti súlyt engedélyez, ennél kisebb hova a bánatba kell?! Mindamellett, hogy a túl kicsi testméret súlyos egészségügyi problémákkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!