Lehet csivavát kutya suliba vinni?
lehet, persze.
Csomó iskolában külön csoport van a "mini" kutyáknak. Ha lehet, próbálj ilyet választani.
Amúgy én laktam együtt egy csajjal, akinek volt egy csivi nősténye. Örökbe fogadott kutya volt, egy szaporító adta le a sintérnél, mikor már nem tudta többet szüleszteni. Tehát bővel felnőtt korban, borzasztó előélettel került a csajhoz.
Ő úgy bánt vele, mint egy kutyával. NEM úgy, mint egy elkényeztetett hülyegyerekkel. Nem arra koncentrált, hogy jaj de édibédi picike kutyuli, hanem hogy ez egy KUTYA.
Egy macskahordozó (:)) volt a kutya "helye" a szobájukban, ahova pihenni bármikor elvonulhatott. Az ajtó le volt szerelve. Parancsra a kutya bármikor bement oda. Ült, feküdt, maradt, parancsra ugatott. Ha azt mondtad neki, hogy "lábad!", felemelte a mancsát.
Szóval igenis csomó dolgot meg tudnak tanulni, csak kutyakánt kell velük bánni.
Nekem elég régóta kedvencem a videó, amiben egy csávó egy csivivel dog dancingel. :D
Nem csak lehet, de kell is őket vinni suliba. Ezek a pici kutyák ugyan olyan kemények tudnak lenni, mint a nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!